Pronájem bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Baranova, 41 m2

Baranova, Praha 3, Žižkov

19 500 Kč
/za měsíc
provizi hradí nájemce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBaranova, Praha 3, Žižkov
ID60477
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná41 m2
Patro6.
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceDlážděná
VodaDálkový vodovod
Lodžie
Terasa
Výtah

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám pronájem krásného bytu (2+kk/terasa) po právě dokončené kompletní rekonstrukci s výbornou dispozicí, který se nachází v klidné lokalitě a přitom s velice dobrou dopravní dostupností. Byt je vzdálen cca 7 min. chůze od zastávky metra Flora či tramvaje.

V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost vč. školek, škol, sportoviště i parků a kapacita přilehlého parkoviště je zpravidla volná.

V bytě je podlahové topení, což velice zvyšuje standard žití a umožňuje lepší využití prostoru. Kuchyň je vybavena úplně novou kuchyňskou linkou včetně varné desky a elektrické trouby. Z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem je vstup na terasu s krásným výhledem. Ložnice je situovaná na jihozápad, což zaručuje příjemné klima pro dobrý spánek. Nadstandardně veliká koupelna je vybavená vanou, toaleta je oddělená. Bytový dům je po částečné rekonstrukci a má výtah.

O přednostech tohoto bytu si můžete udělat lepší představu díky 3D vizualizaci, která je součástí fotogalerie.

Nájemné je stanoveno na 19.800 Kč + zálohy na služby cca 1.500 Kč. Odběr elektrické energie bude převeden na nájemníka. Rezervační poplatek (provize RK) je 19.800 (bez DPH) a hradí ji nájemce. Při podpisu smlouvy je požadováno složení vratné kauce ve výši 39.600 Kč.

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!