Pronájem bytu 3+1, Praha - Hlubočepy, Silurská, 69 m2 (ID: 1297683)

Silurská, Praha - Hlubočepy, Praha 5

18 390 Kč
/za měsíc
+ poplatky
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSilurská, Praha - Hlubočepy, Praha 5
ID02110
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná69 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Garážové stání! Dovolujeme si Vám nabídnout k podnájmu prostorný byt s lodžií o velikosti 3+1. Byt má rozlohu 69m2 a nachází se v 6. patře panelového domu s výtahem v lokalitě Praha 5 - Hlubočepy, ulice Silurská. Velkou výhodou je garážové stání. K bytu patří také sklep, kam si můžete uložit své věci.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj, který je nezařízený, což vám dává možnost si ho zařídit dle svých představ. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, která disponuje elektrickým sporákem pro pohodlnou přípravu jídel. Jedna ložnice nabízí velkou postel a prostornou skříň pro dostatek úložného prostoru, z pokoje je vstup na lodžii. V druhém pokoji jsou dvě samostatné postele - ideální jako dětský pokoj.
Koupelna je vybavena vanou a umyvadlem. Toaleta je samostatně.

Tato lokalita slibuje poklidný život, jelikož jste obklopení zelení - v docházkové vzdálenosti je Prokopské údolí nebo Čertova strouha, kde si můžete užívat procházky na čerstvém vzduchu nebo sportovat. Kousek od domu je tramvajová zastávka Geologická, která vás doveze na stanici metra B - Smíchovské nádraží. 5 minut pěšky se nachází obchod Lidl nebo Billa, kde si obstaráte nákupy. Rodiče jistě ocení mateřské a základní školy v docházkové vzdálenosti - MŠ Barrandov, ZŠ Barrandov. Byt je volný k nastěhování okamžitě. Doporučuji osobní prohlídku.

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu, nebo e-mailem. V reakci nám prosím uveďte alespoň základní informace (datum nastěhování, domácí mazlíček, zaměstnání, zda jste kuřák, kolik osob bude v bytě bydlet). Následně se vám ozveme a domluvíme se na další postupu a termínu prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!