Pronájem rodinného domu, Kuřim, Pod Slavičkou, 256 m2

Pod Slavičkou, Kuřim

65 000 Kč
/za měsíc
Poplatky činí cca 10.000 Kč měsíčně.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPod Slavičkou, Kuřim
ID104880
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná336 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha256 m2
Plocha nemovitosti921 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Kuřimi

Popis

Nadstandardní bydlení pro rodinu v blízkosti Brna a Kuřimi na klidném místě v dosahu přírody. Nabízíme k pronájmu kompletně vybavený rodinný dům o dispozici 5+1 po celkové nákladné rekonstrukci, se 3 koupelnami, vyhřívaným venkovním bazénem a privátní vzrostlou zahradou. Dům se nachází v klidné bezpečné ulici, v níž se pohybují pouze rezidenti, v osadě Podlesí, která je součástí města Kuřim. V osadě se nachází hospůdka a multifunkční hřiště v sousedství rozsáhlých lesů, kterým vévodí blízká rozhledna Babí lom.

Interiér domu tvoří velký obývací pokoj (41 m2) s krbovými kamny a vstupem na prostornou terasu a zahradu, plně vybavená kuchyň se spíží a galerie s jídelnou. Dále je zde hlavní ložnice s šatnou a en-suite koupelnou (sprchový kout), 2 dětské ložnice, samostatná koupelna (vana, sprchový kout, toaleta), samostatná toaleta a šatna. V suterénu se nachází pracovna, koupelna (sprchový kout), toaleta, technická místnost, prostor s přípravou na cvičebnu a vstup na zahradu.

Zahrada s vyhřívaným bazénem, dřevěné masivní podlahy, velkoformátová dlažba, velká francouzská okna HS portal, elektricky ovládané předokenní žaluzie, plynový kotel, rekuperace, příprava na klimatizaci, centrální vysavač, kuchyňské spotřebiče zn. Miele, včetně konvektomatu a do indukční desky vestavěné digestoře Bora, TV, sound system, bioklimatická pergola na terase, skladový prostor pro kola, sportovní vybavení, nebo motocykly, trampolína. K dispozici jsou 2 krytá, bránou zabezpečená parkovací stání na pozemku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Kuřimi.