Pronájem bytu 2+kk, Telnice, Augarty, 55 m2

Augarty, Telnice

19 800 Kč
/za měsíc
Zálohy na energie 3.300,-Kč, vratná kauce 40.000,-Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaAugarty, Telnice
ID00154
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná75 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha55 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Telnici

Popis

Nabízím pronájem bytu 2+kk v 2.NP novostavby nízkoenergetického domu. Součástí bytu je vybavení nové designové kuchyňské linky vč. jídelního stolu a elektrospotřebičů (trouba, myčka a sklo-keramická deska, vybavení koupelny a WC, stínění před-okenními žaluziemi na el. pohon, podlahové vytápění celého bytu, centrální rekuperace, připojení na změkčenou vodu už od hlavního přívodu do domu, domovní zvonek s ovládáním otevření vstupních bezpečnostních dveří do domu. Součástí pronájmu je také parkovací stání přímo před domem pro jedno až dvě auta. V celém domě se nachází tři bytové jednotky, tedy pouze dva společní sousedé k tomuto bytu.

Dům se nachází v klidné lokalitě obce Telnice u Brna. Má skvělou dostupnost do Brna (cca 10 min. k OC Olympia). V Telnici je kompletní sociální vybavenost: obchod, školka, škola, restaurace, sportoviště, dosah IDS JMK s častými spoji do Brna a okolí.

Byt je spíše vhodný pro dvě osoby, v případně s domácími mazlíčky po domluvě. Celý dům je nekuřácký.

Byt je k dispozici k pronájmu okamžitě.
Podrobnější informace rád zodpovím a prohlídku domu po dohodě zajistím.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Telnici (okr. Brno-venkov).