Prodej rodinného domu, Březno, 284 m2

Březno

17 900 000 Kč
/za nemovitost
Cena zahrnuje veškerý právní servis a provizi RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 85 306 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBřezno
ID00022
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná284 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti5062 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Březně

Úklidové služby

Popis

Hledáte místo, kde si budete každý den připadat jako na dovolené?
Místo, kde budete mít dostatek soukromí, prostor a kde si užijete výhody života v přírodě nedaleko veškeré civilizace?

Představujeme Vám jedinečnou nabídku prodeje prostorného rodinného domu s pozemkem o rozloze 5062 m2, který se nachází v žádané lokalitě Březno u Mladé Boleslavi, pouhých 10 km od sjezdu na dálnici směr Praha/Liberec.

Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům ve středomořském stylu s rozlehlým pozemkem, situovaný přímo u malebného rybníka v klidné části Března u Mladé Boleslavi. Dům byl postaven v roce 2011 a nabízí všechny moderní vymoženosti pro pohodlné bydlení. Pozemek o rozloze 5062 m2 Vám otevírá dveře k široké škále možností, jak můžete prostor využít podle vlastních představ a potřeb. Můžete zde například vybudovat rodinný dům, který bude sloužit jako klidné a bezpečné rodinné hnízdo, nebo zde můžete postavit dílnu, kde budete moci rozvíjet své podnikatelské aktivity nebo se věnovat svým koníčkům. Tento pozemek Vám dává prostor k realizaci Vašich snů a plánů.

Klíčové vlastnosti:
- Užitná plocha: 284 m2
- Pozemek 5062 m2
- Dispozice: 5 pokojů + kuchyňský kout (5+kk), včetně dvou koupelen, finské sauny - kamny Harvia,
technické místnosti a garáže s dílnou
- Exteriér: Dvě prostorné terasy s výhledem do zeleně
- Vytápění: Ekologické řešení pomocí kvalitního čerpadla NIBE země/voda a podlahového vytápění, krb v obývacím pokoji
- Vlastní vrtaná studna zajistí nízké náklady na život

Interiér domu je navržen s důrazem na komfort, prostor a světlo. Vysoké stropy a velké okenní plochy zajišťují dostatek denního světla a příjemný pocit otevřeného prostoru. Obývací pokoj je vybaven moderním krbem, který dodává interiéru útulnost a teplou atmosféru během chladnějších dní.
Pro relaxaci a odpočinek slouží soukromá sauna a dvě terasy, ideální pro letní grilování či odpolední relaxaci s knihou. Zahrada přímo navazuje na klidný rybník, což poskytuje jedinečné soukromí a exkluzivní výhledy do přírody.

Tento dům je perfektní volbou pro rodiny hledající klidné a bezpečné bydlení s rychlou dostupností do města Mladá Boleslav, které je vzdáleno pouze několik minut jízdy. Velká garáž s dílnou poskytuje dostatek prostoru pro Vaše automobily či hobby projekty. Okolí domu je jako stvořené pro aktivní odpočinek – v blízkosti naleznete cyklostezky, a pro milovníky historie a přírody je tu Český Ráj s hradem Kost 15km a Prachovské skály vzdálené 25 km.
Sjezd na dálnici PRAHA/LIBEREC je vzdálen pouhých 10 km.

Zveme Vás na prohlídku tohoto jedinečného domova, kde se snoubí pohodlí, komfort a soukromí s nádherným přírodním prostředím. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. S financováním Vám rádi pomohou naši specialisté.

Těším se na Vaši návštěvu, kde si můžete tento vyjímečný dům prohlédnout a zažít osobně.

Zuzana Salmanovová, MRE
vaše realitní specialistka pro tuto oblast

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Březně (okr. Mladá Boleslav).