Prodej rodinného domu, Kostelní Lhota, 130 m2

Kostelní Lhota

5 190 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 24 734 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKostelní Lhota
ID2454
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná130 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti1462 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Kostelní Lhotě

Úklidové služby

Popis

Hledáte bydlení v klidné lokalitě, s přijatelnou dojezdovou vzdáleností do Prahy či v blízkosti lázeňského města Poděbrady?
Pokud ano, nabízíme Vám ke koupi vesnický rodinný dům o dispozici 4+1 se stodolou a pozemkem o celkové výměře 1.462 m2 v obci Kostelní Lhota, okr. Nymburk. Objekt je přízemní, obytné prostory jsou k rekonstrukci dle vlastních představ. Dispozice: vstupní veranda, předsíň, kuchyňka, koupelna, 4x pokoj. Vytápění ústřední kotlem na TP, ohřev vody el.bojlerem. Napojení na el. 230/400V, městský vodovodní řad + kopaná studna ve dvoře + vrtaná studna za stodolou, obecní kanalizace. Uzavřený dvůr se zahrádkou poskytuje naprosté soukromí, ve dvoře je zděný přístavek se sklepem na uskladnění zeleniny a ovoce, dále na dům navazuje stodola s vestavbou garáže, dílnou a dalšími skladovacími prostory. Stodola je průjezdná do rozsáhlé zahrady. Parkování je možné před domem i ve dvoře.
Energetická třída bude změněna po vypracování PENB, zatím uvádíme energetickou třídu G. Dostupnost do Prahy 25 minut po D11, autobusové spojení PID trasa Poděbrady-Černý Most, Nymburk-Pečky. Možnost financování hypotečním úvěrem, který Vám ráda vyřídí naše hypoteční specialistka. Prohlídky kdykoliv i o víkendu. Budu se těšit Vaše makléřka.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kostelní Lhotě.