Prodej bytu 2+kk, Brno, Staňkova, 78 m2

Staňkova, Brno

8 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 40 461 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaStaňkova, Brno
ID1523
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná78 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Prosluněný velký prostor, kousek od centra města, jen pár kroků do parku. Klid, přitom vše na dosah ruky. Zní to jako bydlení, které hledáte? Pak pro vás máme ideální příležitost, kterou byste si neměli nechat ujít.

Rádi vás osobně seznámíme s bytem o dispozici 2+kk a velikosti 78 m², který je právě k prodeji. Najdete ho v cihlovém domě na ulici Staňkova.

Byt prošel před 15 lety důslednou rekonstrukcí. Nabízí dostatečně velký prostor nejen pro vaše pohodlné bydlení, ale také pro příležitost, když chcete pozvat pár přátel na návštěvu. Obývací pokoj je zajímavým způsobem propojen s kuchyní, velká je také ložnice, koupelna i šatna.

Dům, v němž se byt nachází, pochází ze 30. let. Ačkoliv prošel rekonstrukcí, stále si zachoval nezaměnitelný nádech první republiky i stavební benefity tohoto období (dostatek prostoru, světlost, poctivé zdi a izolace, takže je v domě příjemně i v létě).

Jedním z největších benefitů je pak samozřejmě lokalita. Ulice Staňkova leží v těsné blízkosti centra města, přitom patří k místům, kde stále panuje klid. Lužánecký park máte jen pár minut od domu, stejně tak veškeré obchody a služby, které potřebujete.

Zaujal vás tento byt? Tak zavolejte našemu makléři, rád vás provede a sdělí podrobnosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně.