Prodej vícegeneračního domu, Zvěrotice, 150 m2

Zvěrotice

7 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 35 743 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZvěrotice
ID420240151
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná150 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy452 m2
Plocha nemovitosti1523 m2
Plocha zahrady2233 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace, Septik, Trativod
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Zvěroticích

Popis

Nabízíme k prodeji vícegenerační dům v klidné části obce Zvěrotice 17, okres Tábor, ideální podmínky pro rodiny s dětmi či jako místo pro vybudování a provozování rodinné farmy. Kromě obytné části totiž nemovitost zahrnuje i prostory pro případnou zemědělskou činnost, jako jsou stáje a chlévy pro hospodářská zvířata, stodola, dílna, kůlna a garáže. Součástí je i velká a krásná zahrada a louka o rozloze 2233 m2. Dům je podsklepený. Tato prostorná nemovitost nabízí bezpečné rodinné prostředí s důrazem na pohodlí a zábavu pro vaše nejmenší. Dům je situován v blízkosti cca 3 km od města Soběslav, kde se nachází kompletní občanská vybavenost včetně školy, školky, nákupních středisek, zdravotního střediska a dalších možnosti vyžití, což zajišťuje plnohodnotný život pro celou rodinu.

K domu patří i velká zahradu a louka, kde si děti mohou hrát a vyřádit se. Dětské pokoje, které poskytnou soukromý prostor pro odpočinek i učení. Díky dvěma podlažím máte dostatek prostoru pro soukromí a společné chvíle s rodinou.
Vícegenerační dům ve Zvěroticích 17 je v dobrém stavu a nabízí zastavěnou plochu 452m² na parcele o rozloze 1523m² a louku o rozloze 2233 m2.
Odpad je řešen kanalizací, dům má vlastní septik s trativodem. Pro ohřev vody slouží elektrický bojler, na vytápění je elektrický kotel i kotel na tuhá paliva. Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají bezpečné a pohodlné bydlení pro svou rodinu. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Zvěroticích.