Prodej rodinného domu, Cvrčovice, 120 m2

Cvrčovice

10 990 000 Kč
/za nemovitost
Konečná cena (vč. provize)
Hypotéka od 52 375 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaCvrčovice
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti691 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Cvrčovicích

Popis

Jen si to představte. Jste mladý pár toužící po bydlení… Nebo rodina s malými dětmi toužící po domečku se zahradou. V klidné malé obci, přitom na dosah Brnu…?
Zasněte se – jaký by ten Váš vysněný dům měl být? Bungalov, kompaktní, relativně nový, skvěle dispozičně vyřešený, se zahradou tak akorát…máte? A teď otevřete oči… Máme! My ho pro vás máme. Přesně takový, moderní, krásný a ihned volný k nastěhování.
Dům zkolaudovaný v roce 2019 nabízí dispozici 4+kk a obývací část je ideálně oddělena od té klidné, spací. Obývací pokoj je propojený s kuchyní a nabízí přímý vstup na terasu a zahradu. Je zde klimatizace i vývod z komínu pro připojení krbu či krbových kamen. Kuchyňská linka nabízí vše, co správná kuchyně nabízet má. Dostatek úložného prostoru, velkou přípravnou plochu i moderní kvalitní spotřebiče (myčka, trouba, varná deska s digestoří, mikrovlnná trouba) a komoru s dostatkem úložného prostoru nadosah. A samozřejmě nespornou výhodu jednoho velkého prostoru – tolik potřebný kontakt s rodinou či návštěvou při přípravě občerstvení, jídla nebo kávy.
Tři obytné pokoje o podlahové ploše 13, 13,2 a 12,7 m2 jsou dostatečně velké, aby se do nich vešla manželská postel či dětské postele, stoly a šatníky, a dětem zbylo ještě dost prostoru na hraní. Ložnice má přímý vstup do vlastní šatny (4,3 m2) oddělené pojízdnými dveřmi.
V domě je velká koupelna s vanou i WC. Prostory chodeb jsou skvělým způsobem vyřešené, co se úložných prostor týče. Dále je v celém domě podlahové vytápění a centrální vysavač. Vstupní prostor je vybaven věšáky i botníky a dveřmi oddělen od zbytku domu – nehrozí tedy, že byste si nanosili bláto či špínu dovnitř.
Stále vám dům nepřipadá dostatečně geniální? Jdeme dál!
Dům disponuje nadstandardně vybavenou technickou místností – obrovskou výhodou je vstup na zahradu či druhý vstup do domu, zvenčí přístupné WC a sprcha (druhé v domě) a dřez. Je zde samozřejmě i kotel a nádoba centrálního vysavače, ale skvělé je, že ze zahrady nemusíte probíhat celým domem, abyste si umyli ruce či osprchovali ušpiněné děti, shodili největší nános bahna z bot a oblečení.
Co se týče parkování, možností je tu několik – na příjezdové cestě k domu pohodlně zaparkujete až 3 automobily a přímo před domem je pak ještě jedno parkovací místo k dispozici, což znamená, že se nemusíte bát pozvat všechny své přátele či rodinu na velkou letní grilovačku!
A teď se znovu zasněte, objevte se v obýváku, roztáhněte závěsy, otevřete dveře a vyjděte ven na zahradu. Z celkové plochy pozemku o rozloze 691 m2 zabírá dům 149 m2 a zahrada příjemných 542 m2. Pergola a posezení pod ní je hotové, zbývá tedy bazén, trampolína, záhonky nebo cokoliv dalšího, na co budete mít chuť. Prostoru je dost a posečenou trávu máte za pár minut.
Prohlídkový den bude v neděli 19.5.2024 od 11-18hod, tak se za mnou zastavte na kávu a pojďme se domem společně projít, podívat se na detaily zblízka a říct si, jak vám můžu pomoci k tomu, abyste se mohli co nejdříve stěhovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Cvrčovicích (okr. Brno-venkov).