Prodej bytu 2+kk, Praha - Hloubětín, Modrého, 58 m2 (ID: 1296131)

Modrého, Praha 9 - Hloubětín

8 790 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 41 891 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaModrého, Praha 9 - Hloubětín
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná58 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Chcete bydlet v příjemném bytě s výhledem do zeleně, v těsném sousedství s rozsáhlým parkovým prostorem Rokytka s několika hřišti a zázemím pro všestranné vyžití malých dětí, s bytem v bezprostřední blízkosti cyklistické stezky Rokytka? Právě takový byt vám nabízíme.

Byt 2 + kk, na ulici Modrého Praha 9, o celkové podlahové ploše 58 m2 je součástí bytového projektu Zahrady nad Rokytkou 2. Byt byl dokončen v roce 2015 a byl po celou dobu užíván jediným majitelem.

Světlý byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a je příjemně orientován jihovýchodním směrem. Majitelé bytu si tak užijí ranního slunce, nicméně byt není vystaven odpolednímu slunečnímu úpalu, což je jeho velkou výhodou. Výraznou hodnotou jsou přímé výhledy z velkých oken bytu do parkové a udržované zeleně kolem říčky Rokytky. Parky kolem Rokytky a dětská hřiště ocení zejména rodiny s malými dětmi, sportovně založení majitelé si do syta užijí bezprostřední napojení na několikakilometrový projekt cyklostezky Rokytka vedoucí z Libně až k Hrdlořezům.

Byt se skládá z obývacího pokoje s moderní kuchyňskou linkou osazenou nadstandardními vestavěnými spotřebiči AEG o celkové rozloze 26.9 m2, ložnice o rozloze 13 m2 s velkou vestavěnou skříní a koupelny 5,3 m2. Všechny místnosti spojuje chodba o rozměru 5 m2. Z obývacího pokoje je východ na balkon o rozměru 7,2 m2, což je rozměr, který umožňuje vytvořit zcela dostatečné zázemí pro organizaci venkovního posezení včetně prostoru pro gril.

K nabízené bytové jednotce náleží garážové stání č.54, na které bezprostředně navazuje sklep č.7042. Stání pro vozidlo se nachází přímo naproti výtahu.

Byt se nachází v docházkové vzdálenosti k několika tramvajovým linkám, které vás rychle dovezou jednak ke stanici metra Palmovka (10 minut) nebo Kolbenova (4 minuty), do centra asi za 25 minut. Dále v lokalitě naleznete Billu vzdálenou 10min chůzí, Mc Donald´s 10 min chůzí, veterinární ordinace za rohem a poliklinika Vysočanská 10 min vozem.

V 5 min pěší vzdálenosti od bytu bude do září 2023 dokončena výstavba zcela nové mateřské a základní školy.

V ceně bytu je garážového stání, sklep, kuchyňská linka a vestavěné skříně.

V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat a domluvíme prohlídku bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9.