Pronájem bytu 2+1, Brno, Rybníček, 84 m2 (ID: 1295964)

Rybníček, Brno

16 200 Kč
/za měsíc
Elektřina a plyn se přepisuje na nájemníka.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRybníček, Brno
ID0372
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná84 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie

Origo partneři v Brně

Popis

K pronájmu Vám nabízíme prostorný, nezařízený byt 2+1 na ulici Rybníček s výbornou dostupností do centra města.

Byt je nově vymalovaný.

Do všech pokojů se vchází z velké vstupní předsíně a každý pokoj má samostatný vchod. Světlá kuchyně disponuje plynovým sporákem, el. troubou, digestoří a spoustou úložného prostoru, který poskytují kuchyňské skříňky a vysoký špajz.
V pokojích jsou plastová okna a topení waf. Pokoje si můžete zařídit podle svých představ. V koupelně je vana a přípojka na pračku.
Benefitem je samostatná toaleta.

Výhodou bytu je jeho poloha - několik metrů od nákupního centra OC Sfinx, pošty, restaurací, barů, lékárny, pěší dostupnost na Českou a hlavně park Lužánky, kde najdete oázu klidu a přitom jste kousek od města. Je zde také skvělá dostupnost na městskou hromadnou dopravu.
Byt není vhodný pro studenty.
K nastěhování ihned. Nájem 16.200,-Kč + 800,-Kč/osoba paušál na služby. Plyn a elektřina v bytě se přepisují na nájemce. Také je potřeba uhradit kauci a provizi.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Brně.