Prodej rodinného domu, Kačice, Masarykova, 230 m2

Masarykova, Kačice

8 700 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 41 462 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMasarykova, Kačice
ID02932
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná230 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti261 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Ostatní
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Parkování

Origo partneři v Kačici

Úklidové služby

Popis

Nabízím k prodeji RD o dispozici 5+kk po celkové rekonstrukci a užitné ploše 230 m2, s pozemkem o velikosti 261m2 v obci Kačice nedaleko Kladna.

RD má dvě nadzemní podlaží. Lze využít jako 5+kk nebo odděleně jako 2+kk a 3+kk.
V přízemí naleznete prostornou vstupní chodbu, světlou kuchyň s jídelnou a ložnici orientovanou do zahrady. Dále koupelnu a samostatnou toaletu.

V patře naleznete druhou kuchyň s jídelnou, obývací pokoj a příjemnou ložnici rovněž s orientací do zahrady. Dále světlou koupelnu s toaletou.
Z druhého podlaží se dostanete do půdního prostoru, kde lze vybudovat další obytné místnosti.

Rovinatý pozemek okolo domu nabízí dostatek soukromí. Relaxovat můžete v příjemné pergole s krbem nebo na terase u domu.

K parkování je možné využít prostor přímo před RD nebo u domu za vraty.

RD je po celkové rekonstrukci - plastová okna, zateplení, střecha, rozvody IS, pergola. Je napojen na veškeré IS. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. RD je částečně podsklepen.

Jedná se o velmi klidnou lokalitu s dobrou dopravní dostupností (dálnice D6 5min., Kladno 10min, vlakové i autobuové spojení) a občanskou vybaveností, v okolí je mnoho zeleně, lesy, rybníky, cyklostezky a inline dráha.

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kačici.