Pronájem bytu 2+1, Strážnice, 58 m2 (ID: 1295629)

Strážnice

14 000 Kč
/za měsíc
+ 3.000.- Kč energie
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaStrážnice
ID1650
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná58 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha58 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Strážnici

Popis

Byt je vybaven luxusní, na míru vyrobenou kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči značek Electrolux a Bosch. Plně vybavená je i koupelna, ve které se nachází sprchový kout, umyvadlo se zrcadlem, toaleta a bojler, stejně tak jako zařizovací předměty SAPHO. Zároveň jsou v koupelně využity atraktivní velkoformátové obklady a dlažby. Velkoformátové podlahy, tentokrát vinylové, jsou obdobně využity i ve zbytku bytových prostor. Tento prostor tak díky nim působí vkusně a minimalisticky.
Na míru jsou zhotoveny také veškeré úložné prostory a vestavěné skříně - ať už ve vstupní chodbě či pokojích. Po celé ploše bytu je instalováno moderní podlahové nano vytápění, které je technologickou novinkou s množstvím výhod. Mezi ty nejvýznamnějšími z nich patří zejména šetrnost k životnímu prostředí a zároveň energetická úspornost. Neméně důležitým prvkem interiéru jsou i dveře, které k podlahám ladí designově i barevně a navíc disponují nerezovým kováním. V bytě je dále instalováno nejen osvětlení či předokenní rolety, ale i klimatizace a rekuperace. Do interiéru jsou navíc nenápadně zasazeny i detaily v podobě nadčasových vypínačů a zásuvek.
Jedná se o developerský projekt zahrnující kompletní přestavbu historické budovy na náměstí Svobody. Město vyniká perfektní občanskou vybaveností a autobusovou i vlakovou dostupností. Strážnice je zkrátka ideálním místem pro spokojené bydlení.

Co zde najdete?
- mateřskou, základní i střední školu
- zdravotnické středisko
- dětský domov, domov pro seniory
- obchody, banky, restaurace
- kulturní dům
- sportovní areál, koupaliště a další
Možnost pronájmu privátního parkovacího místa za 1.500.- Kč/měsíčně

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Strážnici.