Prodej rodinného domu, Dolní Poustevna - Horní Poustevna, 155 m2

Dolní Poustevna, Horní Poustevna

1 100 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 5 242 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDolní Poustevna, Horní Poustevna
IDN1791
StavbaCihlová
Stav objektuV rekonstrukci
Plocha užitná170 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy110 m2
Podlahová plocha155 m2
Plocha nemovitosti208 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Sklep

Origo partneři v Dolní Poustevně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Jedná se o nemovitost, která je vedena jako rodinný dům v obci Horní Poustevna necelý kilometr od hranice národního parku České Švýcarsko. Dům leží v klidné lokalitě na hranici lesa.

Dům se skládá ze suterénní místnosti/garáže (přístupná zvenku), 1.NP v dispozici – vstupní obytná předsíň, obývací pokoj, kuchyně, koupelna a skladovací prostor. 2.NP s nedokončeným samostatným vstupem v dispozici pokoj a půdní prostor.

V domě byla započata rekonstrukce: střecha a komín v roce 2019, 1.NP v roce 2020. Dostupné sítě – elektřina, voda pouze užitková ze studánky (nádrž 2.000 l), možnost připojení na vodovodní řad (vzdálenost cca 300 m), kanalizace formou septiku. Topení lokální v krbových kamnech, ohřev vody elektrickým bojlerem nebo brutarem. Nutno se sousedy dořešit věcné břemeno chůze a jízdy (bylo zavedeno pouze na dřívějšího majitele, nikoliv na nemovitost) pro přístup do garáže.

Lokalita je ideální pro milovníky přírody, Podél domu vede cyklostezka (3043) a obcí procházejí dvě značené turistické trasy (modrá, zelená). Nedaleko se nachází jak NP České Švýcarsko tak i druhá část národního parku na německé straně Sächsische Schweiz. Dojezdové vzdálenosti: Sebnitz (Německo) 5 minut, Velký Šenov 8 minut, Bad Schandau (Německo) 25 minut, Rumburk 25 minut, Praha (Letňany) 1 hodina 50 minut.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolní Poustevně.