Prodej pozemku pro bydlení, Divec, 1640 m2

Divec

6 100 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 29 071 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaDivec
Plocha nemovitosti1640 m2

Origo partneři v Divci

Popis

Rodinná realitní kancelář Svoboda Reality – Tři bratři si Vám dovoluje nabídnout koupi pozemku který se nachází na krásném a klidném místě v obci Divec.

V zastoupení majitele Vám nabízíme za jednotnou cenu tři samostatné, spolu sousedící stavební pozemky s výměrou 1640m2 (315/26), 1340m2 (315/27), 1299m2 (315/28). Tyto pozemky se nachází v klidné lokalitě, která poskytuje dostatek soukromí, klidu a nabízí ideální možnost pro výstavbu Vašeho nového domova. Jejich velikost přispěje k výrazně vyššímu komfortu bydlení (klidová zóna, zahrada atd.) Pozemek je přístupný po nové obecní komunikaci a na jeho hranici jsou přivedeny kompletní IS (kanalizace, voda, elektro, datový kabel).
Obec Divec je dostupná do 10 minut autem z Hradce Králové, linkou č.5 MHD DPMHK i cyklostezkou na kole. V obci se nachází multifunkční a dětské hřiště, školka a škola jsou ve 3 km vzdáleném Černilově nebo přímo v Hradci Králové.
Díky své velikosti a výhodné poloze je tento pozemek skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají osobní prostor pro svou novou stavbu. S vyřízením stavebního povolení a realizací svých plánů můžete začít ihned. Pomůžeme Vám i s vyřízením úvěru podle Vašich požadavků.
Pro domluvení osobní prohlídky, či doplňující informace neváhejte kontaktovat makléře.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Divci.