Prodej bytu 1+1, Praha - Žižkov, Bořivojova, 41 m2

Bořivojova, Praha, Žižkov

5 997 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 580 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBořivojova, Praha, Žižkov
ID11818
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná41 m2
Patro4. z 4
VybavenoAno
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy204 m2
Podlahová plocha41 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti124 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
TelekomunikaceInternet

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Riegrovy sady, Rajská zahrada a Seifertova ulice - plno mladých lidí, turisté, kteří chtějí být blízko historického centra Prahy, studenti z Vysoké školy ekonomické. To jsou 3 skvělé důvody pro investici do tohoto bytu v Bořivojově ulici.

Byt 1+1 o rozloze 40,5 m2, který je kompletně vybavený a připravený na krátkodobý i dlouhodobý pronájem. Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu.

V domě sice není výtah, ale ze zkušenosti víme, že nájemníkům to nikdy nevadilo. Možná proto, že byt je určen pro jednoho až dva mladé lidi, a ti ví, že pohyb je zdravý. ?

U této příležitosti oceníte zejména lokalitu. Zde se totiž setkávají hranice dvou čtvrtí, Žižkova a Vinohrad. Ty jsou proslulé množstvím restaurací, kaváren, barů, klubů a zábavy, ale i parků a zeleně.

Lokalita je plná mladých lidí, byt se vždy velice dobře pronajímal na dlouhodobé i krátkodobé pronájmy. V blízkém okolí totiž v posledních letech vznikly nové projekty zajišťující i pracovní místa vašich potenciálních nájemníků.

Všechny ulice v celé lokalitě jsou postupně pravidelně upravovány, celé místo tak zažívá rozkvět, který bude do budoucna znamenat i zásadní zhodnocení vaší investice.

Byt je okamžitě připravený sloužit - najdete tu plně vybavenou kuchyňskou linku s myčkou, troubou a digestoří, k dispozici je lednice i mikrovlnná trouba.

V hlavním pokoji je šikovné patro na spaní, které šetří prostor. A najdete tu veškerý nábytek včetně skříní a úložných prostor. Za zmínku stojí, že toaleta je oddělena od koupelny. Ohřev teplé vody a vytápění je tu řešeno vlastním plynovým kotlem.

Náklady držíme na uzdě, částka za poplatky, plyn i elektřinu dohromady se bude pohybovat kolem 4.000 Kč měsíčně.

Zaujala vás tato příležitost? Kontaktujte mě a půjdeme se na byt společně podívat. A mějte se moc fajn.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Praze 3.