Prodej bytu 3+1, Praha - Stodůlky, Fantova, 77 m2

Fantova, Praha 5, Stodůlky

7 000 000 Kč
/za nemovitost
platba za převod družstevního podílu bude uhrazena nabyvatelem přímo bytovému družstvu
Hypotéka od 33 360 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaFantova, Praha 5, Stodůlky
ID22510
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná70 m2
Patro2. z 8
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha77 m2
Plocha nemovitosti77 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Hledáte příjemný byt 3+1 s velkou lodžií v Praze Stodůlkách? Chcete místo, kde budete mít v dosahu metro, obchody, školku, školu, dětská hřiště, parky a další občanskou vybavenost? Představuji Vám družstevní byt s dispozicí 3+1 o ploše 70 m2 se zděnou koupelnou a velkou zasklenou lodžií (6,5 m2) přes celou šířku bytu, který najdete v klidné lokalitě Praha Stodůlky. Tento byt nabízí nejen příjemné bydlení, ale také výhody spojené s výborným dopravním spojením a bohatou občanskou vybaveností v okolí. Byt není možnost převést do osobního vlastnictví. Bytové družstvo se stará o chod domu velmi dobře.

Byt najdete v 1. patře zatepleného panelového domu v hezké lokalitě Stodůlek. Byt prošel rekonstrukcí, kdy byla odstraněna část stěny v kuchyni, čímž se otevřel prostor a propojil kuchyni s obývacím pokojem. Současně byla vybudována nová koupelna a toaleta. Jedná se o ideální bydlení pro mladou rodinu nebo bezdětný pár, který hledá nový domov.

Jedna z hlavních výhod této lokality je vynikající dopravní spojení. Na stanici metra a autobusů Luka jste pěšky během 7 minut. V blízkosti bytu se nachází několik velkých obchodů, které uspokojí vaše každodenní potřeby. Pro mladé rodiny je rovněž důležitá přítomnost školky nebo základní školy, které jsou v docházkové vzdálenosti. Najdete tu spoustu možností pro sportovní vyžití nebo můžete být během chvíle v přírodě mimo dosah ruchu města.

Byt v zatepleném panelovém domě na Stodůlkách představuje zajímavou možnost pro ty, kdo chtějí žít v klidné lokalitě, ale zároveň mít výhody městského života na dosah ruky. Prodávající si vyhrazuje právo výběru zájemce a způsob prodeje.
Základní měsíční platby za užívání rodinou: 5300 Kč, záloha na elektřinu: 1100 Kč, záloha plyn: 330 Kč.

Teď můžete zavolat, řekneme si všechny detaily a domluvíme se na prohlídce. Budu se těšit i na vás, Radim Macháček.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 5.