Prodej rodinného domu, Němčičky, 207 m2 (ID: 1294736)

Němčičky

10 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 49 992 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNěmčičky
ID0122023
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná207 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti354 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Němčičkách

Popis

Nabízíme k prodeji vstup do světa pohodlí a exkluzivity s jedinečným třípodlažním domem A2, dispozičně řešeným jako 5+kk v obci Němčičky, okres Brno-venkov.

POZOR!!! Cena je za kompletně dokončený dům.

Tento nově postavený dům se nachází v řadové zástavbě a přináší vám neopakovatelný zážitek a komfort života na Jižní Moravě.

Celková podlahová plocha nemovitosti je 187,2 m² s pozemkem o velikosti 354 m².

V 1. nadzemním podlaží je vstupní hala, ze které je přímý vstup do technické místnosti, prádelny a garáže 19,8 m², která poskytne bezpečné parkování pro vaše vozidlo.

Ve 2. nadzemním podlaží se nachází hala se schodištěm, ložnice, koupelna, samostatná toaleta a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelnou a přímým vstupem do zahrady, která vám poskytne dostatek soukromí s možností vytvoření relaxačního prostoru. K dispozici je také terasa, kde si můžete užít slunných dnů a příjemného posezení s rodinou a přáteli.

Ve 3. nadzemním podlaží se nachází prostorná hala, 3 samostatné ložnice a koupelna s toaletou.

Mezi hlavní atributy architektonického řešení domu patří vzdušnost, lehkost a originalita. Čisté linie a styl zaručují, že vaše nemovitost bude vypadat úžasně i po mnoha letech.

V rámci projektu je vytvořen koncept maximální individualizace, který umožňuje vybudovat domov zcela osobitý a výjimečný. Nabízí vám možnost navrhnout si dům individuálně nebo vybrat připravený návrh interiéru.

Mezi hlavní stavební atributy konstrukčního řešení domu patří stavba z prémiových porobetonových tvárnic s vnitřními sádrovými omítkami, dřevěný krov zateplený tepelnou izolací, střešní krytina z pálené tašky, plastová okna PRAMOS s izolačními trojskly a venkovními elektrickými žaluziemi, zámková dlažba před domem a na terase.
Dům je vybaven kondenzačním plynovým kotlem BAXI se 120l zásobníkem vody, ústředním plynovým topením a podlahovým vytápěním, díky čemuž budete mít vždy příjemnou teplotu a pohodlí, retenční nádrží s čerpadlem pro využití dešťové vody a připojením na veškeré inženýrské sítě.
Disponuje i přípravou na alternativní zdroj energie (fotovoltaika a tepelné čerpadlo).

Poloha nemovitosti je jedinečná a spojuje klidnou přírodu s blízkostí pulsující metropole. Orientace domu na sever a jih vám zajistí optimální sluneční expozici a příjemné světlo v interiéru. V okolí nemovitosti najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně školky, která je ideální pro rodiny s dětmi. Díky dobře dostupné dopravě (dálnice, silnice, autobus) budete mít snadný přístup ke všem potřebným službám a atrakcím v okolí.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat a domluvte si osobní schůzku s kompletní prezentací.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Němčičkách (okr. Brno-venkov).