Prodej bytu 2+kk, Praha - Holešovice, Komunardů, 56 m2

Komunardů, Praha 7, Holešovice

6 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 30 977 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKomunardů, Praha 7, Holešovice
IDR519378
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná56 m2
Patro2. z 6
Typ objektuPatrový
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha56 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivní nabídka: Byt 2kk, 56m2, P7 Holešovice, ul. Komunardů.

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem bytu 2kk o rozloze 56m2, který se nachází v oblíbené a dynamicky se rozvíjející části Prahy 7 - Holešovice. Byt je umístěn v dobře udržovaném cihlovém domě s výtahem, což zajišťuje komfortní bydlení pro všechny věkové kategorie.

Nyní družstevní vlastnictví, již vymezené jednotky a možnost převodu do osobního vlastnictví.

Dispozice a vybavení
Byt se pyšní prostornou chodbou, ze které se vchází do všech místností: ložnice, obývacího pokoje, koupelny, samostatné toalety a praktické komory. Obývací pokoj o velikosti 23m2 je vybaven dřevěnými parketami, které dodávají místnosti teplý a útulný charakter. Velká okna v obou pokojích jsou orientována na východ, což zajišťuje dostatek denního světla.

Lokalita
Byt se nachází v žádané lokalitě s vynikající dostupností do centra města. Přímo u domu se nachází tramvajová stanice Ortenovo náměstí, díky čemuž je zajištěna vynikající dopravní dostupnost do všech částí Prahy.

Potenciál
Tento byt je v původním stavu, což Vám dává jedinečnou příležitost přetvořit ho podle vlastních představ a potřeb. S moderní dispozicí a po provedení rekonstrukce se může stát Vaším jedinečným domovem, který bude přesně odpovídat Vašim představám o komfortním bydlení.

Závěr
Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti stát se majitelem bytu v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy. Byt 2kk v Holešovicích nabízí nejen skvělou polohu, ale také neomezené možnosti pro Vaši kreativitu a představy o dokonalém domově. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku tohoto jedinečného bytu!

Majitel si vyhrazuje právo prodat byt nejvyšší nabídce!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 7.