Prodej bytu 3+1, Nový Jičín, Za Korunou, 80 m2 (ID: 1294108)

Za Korunou, Nový Jičín - Loučka

3 490 000 Kč
/za nemovitost
Cena k jednání
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZa Korunou, Nový Jičín - Loučka
ID179
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná80 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Lodžie

Origo partneři v Novém Jičíně

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný a slunný družstevní byt 3+1 o celkové výměře 77 m2. Byt je umístěný ve 3. podlaží nízkého zatepleného domu v žádané a klidné lokalitě Loučka, místní část Nového Jičína..

Byt je velmi dobře dispozičně řešený. K dispozici je vstupní chodba, obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň s kuchyňskou linkou, koupelna s vanou a samostatnou toaletou, komora s úložnou plochou. Z obývacího pokoje je přímý vstup na prostornou lodžii s možnosti užívat si čerstvého vzduchu a krásného okolního prostředí přímo z vašeho domova. Ideální pro odpočinek, relaxaci nebo příjemné posezení s rodinou a přáteli.

Byt dříve prošel rekonstrukcí. Součástí prodeje je částečné vybavení bytu - kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (el, trouba, varná deska, digestoř) a vybavení koupelny. K bytu náleží sklepní kóje, která nabízí komfortní dostatek úložného prostoru pro vaše věci a sportovní potřeby.

Měsíční náklady domácnosti jsou aktuálně 4267,- Kč (+ zálohy na el. energii), z toho 1 126,- Kč činí fond oprav.

K bytu dále náleží exkluzivní garážové parkovací stání přímo v domě (16 m2)

Bytový dům, ve kterém se byt nachází, prošel kompletní revitalizací (výměna oken, zateplení, nová fasáda, nová střešní krytina, vstupní dveře do domu, rozvody vody a odpadů v plastu apod.). Byt je připraven k nastěhování.

Okolí bytu je plné příležitostí a výhod, dětské hřiště, MŠ a ZŠ v těsné blízkosti je ideálním místem pro rodiny s dětmi. Výborná občanská vybavenost. V dosahu obchody, lékař, spojení MHD, restaurace.

Naleznete zde příjemné a klidné bydlení s výhledem na Skalky a Svinec z jedné strany a na zříceninu hradu Starý Jičín ze strany druhé.

S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Doporučujeme prohlídku nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Novém Jičíně.