Prodej rodinného domu, Zalužany, 160 m2 (ID: 1294082)

Zalužany

3 650 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 395 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZalužany
ID26446
StavbaKamenná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti380 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Zalužanech

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Naše společnost Vám zprostředkuje dům v klidné obci Zalužany, 4km od oblíbené lokality, Orlické přehrady. Zastavěnou plocha domu je orientačně 180m². Celková plocha pozemku 380m².V přízemí je velice vkusně zrekonstruovaný byt 2+1, s obytnou plochu cca 76m². Při vstupu se nacházíme v prostorné chodbě, kde se nachází 2.WC a komora. Z chodby se vchází do jednoho neprůchozího pokoje a do obytné kuchyně, kterou projdeme do další místnosti. Z kuchyně je také přístup do koupelny s WC. V přízemních prostorech blíže v vrat je garáž s přístupem, na nyní neobytnou půdu. Bez nutnosti zvednutí střechy, se zde dá vybudovat další prostor k bydlení, vzhledem k prostoru možné využití domu i jako dvou generační. Do celkové plochy domu 180m² v přízemí se vešly i dvě malé kolny, dílna pro domácí kutily a přístřešek, kde je možno vytvořit další odpočinkovou zónu k posezení, nebo třeba místo pro bazén či vířivku nebo také další garáž s přístupem z obecního pozemku. Ze zahrady je přístup do malého sklepa. Topení je na tuhá paliva ve dvou pokojích, nyní využíváno jako chalupa po malých úpravách je možné užívat k trvalému bydlení. Orientační plánek je součástí fotodokumentace. Voda obecní. Dům má číslo popisné. V roce 1988 byla kompletně udělaná nová střecha s vikýři, včetně krovů. Během uplynulých 8let byla provedena kompletní rekonstrukce interiérů, včetně odvětrání podlah. Ze severní a západní strany je provedena hydroizolace. Okna v domě jsou částečně plastová a částečně dřevěná. Fasáda domu byla také zahrnuta do rekonstrukce. Nové oplocení pozemku je bezúdržbové.
Pozemek je pěkně udržovaný s žulou dlážděnými prostory, pro parkování a chodníčky, nachází se zde dostatek místa pro odpočinek i relaxaci. Energetický štítek nevypracován proto uveden G. Do obce jezdí přímé autobusové spojení z Prahy, vzdálenost 70km,Písek 34km, Příbram 16km. Přijďte se podívat. Ev. číslo: 26446.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zalužanech.