Prodej bytu 3+1, Tábor, Buzulucká, 65 m2

Buzulucká, Tábor

3 490 000 Kč
/za nemovitost
při rychlém jednání, dohoda jistá.
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBuzulucká, Tábor
IDN00835
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná65 m2
Patro4. z 8
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha65 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Lodžie

Origo partneři v Táboře

Popis

Hledáte klidné bydlení v blízkosti centra města Tábor. Máme pro Vás nabídku ve vyhledávané lokalitě na Pražském sídlišti, v ulici Buzulucká v Táboře.
Bytová jednotka o velikosti 65m2 s dispozicí 3+1 s uzavřenou lodžii v mezipatře je v původním, ale velmi zachovalém stavu. Byt lze rekonstruovat a přizpůsobit dle vlastních moderních představ. Nízké měsíční poplatky cca 3.400,-/měsíc + inkaso.
Byt s komorou je v osobním vlastnictví a nachází se ve 4NP./8NP. panelového domu s výtahem. V současné době již není bytová jednotka obývána, možnost se ihned nastěhovat. Byt lze také využít jako investici. Jednotku lze ihned pronajímat.
Bytový dům je po rekonstrukci – fasáda včetně zateplení, stoupačky v plastu, nový výtah, atd. V domě se nachází kočárkárna a kolárna.
Jedná se o velmi žádanou lokalitu s dostatek zeleně. U domu se nachází základní škola, hřiště, zimní stadion. Do pěti minut od domu je obchod s potravinami Billa a Lidl, zastávky MHD, Okresní nemocnice atd. V lokalitě jsou další sportoviště, ale i volnočasová vybavenost jako je odpočinková zóna Komora a cyklotrasy podél řeky Lužnice.
Parkování před domem je bezproblémové hned vedle domu je parkoviště.
Doporučujeme osobní prohlídku.
Cena 3.490.000,- včetně poplatků realitní kanceláře. Při rychlém jednání, dohoda možná.
Lze financovat hypotékou, kterou Vám rádi zdarma vyřídíme. Pro více informací kontaktujte makléře

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Táboře.