Prodej pozemku pro bydlení, České Budějovice, Kostelní, 241 m2

Kostelní, České Budějovice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Cena v RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKostelní, České Budějovice
ID9856
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti241 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Výjimečná nabídka – hledáte něco výjimečného, co jen tak někdo nemá, ať už k bydlení, nebo podnikání, či jako investiční záměr v širším středu Českých Budějovic u obchodního střediska IGY, ulice Kostelní?
Nabízíme výhradně prodej stavebního pozemku se schváleným stavebním záměrem – výstavba, víceúčelová stavba, atelier s možností výstavby budovy za účelem následného využití (možný výběr):
- atelier,
- jedna bytová jednotka v RD,
- ateliér a jedna bytová jednotka
- dvě bytové jednotky v RD,
- celkem 6 ubytovacích jednotek,
- celkem 7 ubytovacích jednotek.
Celá budova je navržena a situována tak, aby bylo maximálně dodrženo soukromí budoucích bydlících a uživatelů i ze strany a podhledu ze všech okolních budov.

Parametry budoucí stavby:
zastavěná plocha (včetně průjezdu) … 123,0 m2
obest. prostor (včetně průjezdu, bez zákl. konstrukcí) … cca 765,0 m3
obestavěný prostor (standardní základové konstrukce) … cca 85,0 m3
užitková plocha přízemí (včetně průjezdu) … 90,1 m2
užitková plocha podkroví … 68,4 m2
užitková plocha celkem (včetně průjezdu) … 158,5 m2
podlahová plocha celkem (bez průjezdu) … 207,5 m2

Celková plocha stavebního pozemku je 241 m2 a vlastníkem a zároveň zpracovatelem záměru a projektu byla již zpracována projektová dokumentace k uvedenému, včetně souhlasných stanovisek, přípojek (voda, plyn, elektro, kanalizace), smluv a vyjádření potřebných k následnému vydání stavebního povolení, naposledy - Kladné závazné stanovisko se stavebním záměrem – atelier (víceúčelová stavba) Magistrát města České Budějovice, odbor územního plánování.
Jedná se o zcela výjimečnou věc zpracovanou renomovaným architektem, který se může na uvedeném po dohodě dále zúčastnit a vykonávat další činnosti v tomto pro nového majitele.
Nový majitel v ceně obdrží pozemek, včetně všech plánů, variant, možností, oprávnění, povolení a dalšího, rovnající se práce na uvedeném ze dobu 6-ti let …..
K uvedenému je potřebné a vhodné jednání a prezentace pro vážného zájemce u „kulatého stolu“ kde bude vše kompletně předvedeno a prezentováno, včetně ceny.
Cena za komplet je stanovená.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Českých Budějovicích.