Prodej chaty, Ostrava, Na Svobodě, 40 m2

Na Svobodě, Ostrava

800 000 Kč
/za nemovitost
Včetně veškerého vybavení!
Hypotéka od 3 813 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Svobodě, Ostrava
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná40 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti400 m2

Origo partneři v Ostravě

Popis

Základní info:
- podsklepená chata s obytným podkrovím
- prostorná zahrada
- vynikající klidná lokalita - daleko od jakékoli komunikace
- perfektní dostupnost autem nebo MHD
Nabízím k prodeji velmi pěknou chatu v zahrádkářské osadě Plesenka v Ostravě-Martinově. Chata má číslo evidenční a je zapsána v katastru nemovitostí. Jedná se o podsklepenou dřevostavbu s jedním podlažím a obytným podkrovím určeným ke spaní. Podsklepení je betonové a funguje jako sklep. Chata má dispozici 2+kk + sklep s užitnou plochou přibližně 40 m2. Je ve velmi dobře udržovaném stavu. Střecha je po rekonstrukci a zcela funkční. Přibližně před 10 lety došlo k přístavbě chaty - byla výrazně rozšířena terasa a vznikl přístavek technického zázemí s chemickým wc. V hlavní místnosti chaty je umístěn kuch. kout, ve kterém je, krom dřezu, také plynový sporák na vaření (plyn z bomby). Voda není do chaty přivedena a její dodávka je řešena barelem s čerpadlem. V zahr. osadě je k dispozici zdroj pitné - asi 20 m od chaty. Dále je možno bezplatně čerpat užitkovou vodu - šachtice je umístěna na okraji zahrady.
Chata je umístěna na konci obdélníkové zahrady o rozměrech přibližně 30 x 13 m. Zahrada je zcela v rovinatá, u chaty se terén mírně zvedá, což přináší dobrý výhled z chaty a terasy do zahrady. Pozemek má téměř 400 m2 a aktuálně na něm roste jen tráva a pár stromků. Zahrada je užívána na základě nájemní smlouvy s městem Ostrava na dobu neurčitou s roční úhradou přibližně 3.600 Kč.
Chata se nabízí kompletně vybavená. Součástí prodeje a požadované ceny je také veškeré technické vybavení jako např. sekačka, kultivátor, hliníkový žebřík, kolečka, nářadí ad. Majitelé kupujícímu přenechají také kulatý bazén o průměru přibližně 3,5 m anebo houpačku, kterou vidíte na fotografiích. K dispozici je také uzák a gril. A to vše bez navýšení ceny! Jinými slovy: stačí chatu koupit a můžete okamžitě vše užívat bez shánění vybavení!
Tato část Martinova je nadmíru klidná. V okolí není žádná rušivá komunikace. Zahrádkářská osada se rozprostírá mezi rodinnými domy v ul. Na Svobodě a potokem Plesenka - mimochodem: chata nebyla nikdy zatopena. Ke vchodu do zahr. osady vede asfaltová komunikace, takže ani dovoz něčeho těžšího není problémem.
Cena za právní servis, úschovu kupní ceny v advokátní úschově a provizi realitní kanceláře je na dotaz.
Dovoluji si upozornit, že majitel v případě více zájemců upřednostní vyšší nabídku.
Jedinečná nabídka - doporučuji.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Ostravě.