Prodej zemědělské usedlosti, Bílsko u Hořic, 180 m2

Bílsko u Hořic

6 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 30 977 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBílsko u Hořic
ID00072
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha180 m2
Plocha nemovitosti3461 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Bílsku u Hořic

Popis

Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost v Bílsku u Hořic. Tento soubor staveb nabízí jedinečnou kombinaci soukromí pro bydlení a přilehlých pozemků. Důležitým atributem této nabídky je skutečnost, že za stávající usedlostí je další stavební pozemek, který lze využít pro stavby související s budoucím záměrem nového vlastníka, nebo lze případně využít pozemky pro podnikání, rekreační účely či jiné investiční projekty.
Usedlost se skládá:
Rodinný dům- o celkové užitné ploše přes 180 m2 a lze navázat na další rozšíření prostor.
V přízemí bytová jednotka 1+1, koupelna, wc, technická místnost, dílna a garáž.
V 1NP se nacházejí dvě bytové jednotky o dispozicích 3+1, dále koupelna, wc, spíž a velký balkón.
Dům je napojen na obecní vodovod a odpady přes septik svedeny do kanalizace. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva, nebo lokální topení na tuhá paliva
Přilehlé hospodářské budovy- stodola a chlévy jsou v dobrém a udržovaném stavu. Nabízí další možnosti využití, ať už pro skladování, dílnu nebo jiné podnikatelské účely.
Součástí je staré roubené stavení s č.p jako zemědělská usedlost- vedeno jako památka místního významu.
Pozemky- prostorné nádvoří s altánkem a možností parkování. Pozemky za usedlostí sloužily jako sad a zahrada. Dle ÚP určeny k zastavění a lze k nim vedle domu zbudovat příjezdovou cestu.

Tato nemovitost je příležitostí pro ty, kteří hledají kombinaci klidného venkovského života, nebo potenciálu pro investice a rozvoj.
Přestože se nemovitost nachází ve velmi klidné části obce, leží pouze 2,5 km od obce Hořice a 25 km od Hradce Králové, což zajišťuje výbornou dostupnost veškeré infrastruktury.
S financováním Vám můžeme pomoci.
Pro další podrobné informace a domluvení prohlídky kontaktujte makléřku nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Bílsku u Hořic.