Prodej vily, Veliko Brdo, Chorvatsko, 200 m2 (ID: 1293281)

Veliko Brdo, Chorvatsko

23 721 600 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaVeliko Brdo, Chorvatsko
IDCHAK356
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha200 m2
Plocha nemovitosti590 m2

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej novou luxusní vilu s bazénem v obci Veliko Brdo ve Splitské oblasti v Chorvatsku. Rozloha vily je 200 m2 a rozloha pozemku je 590 m2.

Tato nová moderní vila se nachází ve výstavbě a sestává z přízemí a 1. patra. V přízemí je kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, koupelna, WC, prádelna, 1 ložnice a prostorná venkovní terasa, kde je bazén (28 m2) a letní kuchyně. V 1. patře jsou další 2 ložnice, 2 koupelny a velký balkon. Před domem je parkování pro 2-3 auta. Vila je orientovaná na jih a nabízí krásný výhled na moře a ostrůvky.

Vila bude postavena z těch nejkvalitnějších materiálů. Exteriér vily bude kombinací kamene a dřeva. Interiér je možné zařídit dle klientova přání. Vila bude mít tepelnou a zvukovou izolaci, klimatizaci, podlahové vytápění v koupelnách, solární panely k ohřevu vody, skleněné balkonové zábradlí, keramickou dlažbu, parkety, bezpečnostní dveře, TV satelit, internet a telefonní přípojku.

Předpokládané dokončení výstavby a možné nastěhování je naplánováno na konec roku 2024. Vila se nachází v klidné oblasti přibližně 1,7 km od centra města a od moře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.