Prodej pozemku pro bydlení, Okrouhlo, 901 m2

Okrouhlo

5 565 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 521 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaOkrouhlo
ID0688
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti901 m2

Origo partneři v Okrouhlu

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji slunný pozemek o velikosti 900 m² v obci Okrouhlo, která se nachází mezi Dolními Břežany a Jílovým u Prahy.

Pozemek nalezneme na jižním okraji obce, který přímo navazuje na původní zástavbu a nabízí výhled do polí a nedalekých lesů Přírodního parku Střed Čech.

• Pozemek je územním plánem obce určen pro výstavbu rodinného domu;
• Všechny inženýrské sítě, jako je vodovod a rozvod elektřiny, se nacházejí v komunikaci na severní hranici pozemku;
• Přípojka kanalizace je od pozemku vzdálená přibližně 70 metrů.

Dolní Břežany i Jílové u Prahy nabízejí veškerou občanskou vybavenost, jsou od pozemku vzdáleny pouhých 6 kilometrů od pozemku. V obci se nachází biofarma Statek Okrouhlo, kde můžete každý den nakoupit čerstvé mléčné výrobky a vejce. Navíc, díky blízkosti Prahy, je dostupnost do hlavního města velmi rychlá – jízda sem trvá pouze 20 minut. V budoucnu se dokonce plánuje napojení Jílového na dálnici D3, což ještě výrazně zkrátí dobu cesty do Prahy.

V obci je mateřská škola a zastávka autobusu pražské integrované dopravy. Nejbližší obchod se smíšeným zbožím je v sousední obci Zvole (cca 2,5 km), kam se dá pohodlně dostat autem i autobusem. Vedle místního fotbalového hřiště funguje restaurace, kde lze v teplých dnech posedět na zahrádce. Velké obchody se nacházejí jak v Jílovém u Prahy, tak i v Dolních Břežanech. Lékařská služba je v Jílovém.

Tato nemovitost představuje skvělou příležitost pro rychle realizovatelné venkovské bydlení v dosahu Prahy. Zároveň je to i lukrativní investiční příležitost do budoucna.

Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Okrouhlu.