Prodej bytu 2+1, Nesovice - Letošov, 160 m2

Nesovice, Letošov

6 980 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize RK a právního servisu
Hypotéka od 33 265 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNesovice, Letošov
ID197-NP04742
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná120 m2
Patro1.
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy188 m2
Podlahová plocha160 m2
Plocha zahrady200 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti75.7 kWh/m2 za rok
Elektřina120V, 230V, 400V
PlynIndividuální, Plynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální elektrické, Podlahové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Terasa
Parkování

Origo partneři v Nesovicích

Popis

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majiteli prostorného bytu 2+1 s užitnou plochou 120 m², který se nachází v klidné obci Letošov. Tento byt je součástí menšího rezidenčního projektu s celkem třemi jednotkami, což přináší ideální míru soukromí a přátelské atmosféry.

Byt disponuje velkorysou terasou o rozloze 30 m² a vlastní zahradou 200 m², ideální pro rodinné aktivity nebo relaxaci ve vlastním soukromí. Součástí nabídky jsou dva parkovací místa a možnost klientských změn, včetně příležitosti rozšířit byt na dispozici 3+1 s užitnou plochou 150 m², což poskytuje flexibilitu pro přizpůsobení bytu podle vašich potřeb a přání.

Byt je navržen tak, aby splnil požadavky moderního bydlení s důrazem na funkčnost a estetiku. V ceně je zahrnut návrh interiéru a základní přizpůsobení, které můžete dále upravit dle vlastních představ. V Letošově, s vynikajícím dopravním spojením do Brna a Vyškova, najdete ideální kombinaci klidného venkovského života a přístupu k městským službám. V obci jsou k dispozici školka a škola, což ocení zejména rodiny s dětmi.

Projekt bytové jednotky je plánován na dokončení v roce 2025, což Vám dává dostatek času na zapojení do procesu výstavby a možnost přizpůsobení bytu vašim potřebám. Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost k nákupu bytu, který spojuje komfort, styl a praktičnost.

Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a příležitost ukázat vám místo, kde se budou psát nové kapitoly vašeho života.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Nesovicích.