Prodej bytu 1+kk, Praha - Suchdol, Suchdolské náměstí, 18 m2

Suchdolské náměstí, Praha - Suchdol, Praha 6

2 907 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 854 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSuchdolské náměstí, Praha - Suchdol, Praha 6
ID01261
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná18 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

K prodeji nabízíme skvělou investiční příležitost. Ubytovací jednotka (1+kk) včetně vybavení na Praze 6 - Suchdol. Tato ubytovací jednotka nabízí výjimečnou příležitost nejen k bydlení, ale také k investičnímu pronájmu. Sousedství dvou vysokých škol, České zemědělské univerzity a Českého vysokého učení technického, činí tento projekt atraktivním pro pronájem studentům, což zvyšuje jeho investiční potenciál.

Ubytovací jednotky jsou částečně vybaveny. Obsahují malý kuchyňský kout včetně základních spotřebičů - lednice, mikrovlnná trouba a elektrický vařič. Některé byty jsou včetně vestavěných skříní, postelí a nočních stolků. Koupelna disponuje toaletou, vanou se sprchovou zástěnou nebo sprchovým koutem, velkým umyvadlem a otopným žebříkem.

Dopravní dostupnost projektu je vynikající, protože přímo před objektem se nachází zastávka autobusu, kterým se lze snadno dostat na stanici metra Dejvická během pouhých 12 minut, což zajišťuje pohodlné spojení s centrem města a dalšími částmi Prahy.

* Možnost zakoupení sklepu a parkovacího stání.
** Při koupi této jednotky naízíme zajištění správy a pronájmu nemovitosti.
*** Byty se mohou lišit ve vybavení.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 6.