Pronájem bytu 1+kk, Praha - Žižkov, Pitterova, 57 m2

Pitterova, Praha, Žižkov

18 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPitterova, Praha, Žižkov
ID01173
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná38 m2
Patro7. z 15
VybavenoAno
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha57 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti98 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Sklep
Výtah
Parkování

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu krásný byt dispozičně 1+kk o rozloze 38 m2 s terasou 17 m2, vedoucí podél celého bytu v luxusní rezidenci Central park ve vyhledávané a klidné části Prahy 3.

Byt se nachází v 7 NP, je plně zařízený a nachází se zde obývací pokoj s kuchyňským koutem 25,5 m2, kde je kuchyňská linka s veškerými spotřebiči, koupelna s vanou a pračkou 5m2, chodba 7,5m2 s vestavěnou skříní.

Rezidence Central Park Praha je moderní obytný komplex s vlastním soukromým parkem o rozloze 15 000 m2, dětským hřištěm, sportovištěm a kavárnou. Komplex zahrnuje non stop recepci s nadstandartními službami a ostrahou. Celý areál je monitorován kamerovým systémem a je uzavřen. Na bezpečí je v Central Parku Praha kladen veliký důraz.

V okolí bytu je kompletní občanská vybavenost, restaurace, park Parukářka, pošta, poliklinika, sportovní centrum s posilovnou a tenisovými kurty, nákupní centrum Flora. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna tramvajovou zastávkou (Václavské náměstí je vzdáleno cca 10 minut) a stanicí metra.

Byt je vhodný pro jednu osobu a měsíční nájemné je 18 000,- Kč plus zálohové měsíční poplatky 4 500,- Kč, elektřina 1 000,- Kč. K bytu je sklep 4m2.
Kauce je požadována ve výši 25 000,- Kč a provize RK je ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Byt je k nastěhování od 1.7. a pro jakékoliv doplňující Informace nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!