Prodej rodinného domu, Bystřice pod Hostýnem, 200 m2

Bystřice pod Hostýnem

6 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 594 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBystřice pod Hostýnem
ID697346
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy85 m2
Plocha nemovitosti600 m2
Plocha zahrady520 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž

Origo partneři v Bystřici pod Hostýnem

Popis

Nabízíme k prodeji výborně dispozičně řešený celopodsklepený dům 5+1 s garáží a prostornou zahradou na ulici Pod Dubíčkem - v okrajové, klidné části města. Skvělou dispozici najdete v plánku na fotografiích. Dům byl kompletně zateplen, opatřen novou fasádou, plastovými okny a dveřmi, novým plynovým kotlem a novou střechou. Ostatní zůstalo v původním stavu tzn. voda, elektřina, topení, podlahy apod. Dispozice: podzemní podlaží: sklep, přízemí: chodba, zajímavá hala, WC, kuchyň, 30 m2 obývací pokoj s východem na terasu. 1. patro: 4 veké pokoje, koupelna. Obytná část domu je kompletně vyklizená. Topení je plynové, lze topit i kotlem na tuhá paliva. Dům je cihlový a zkolaudovaný byl v roce 1977, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. K domu náleží garáž, nechybí další dvě parkovací místa.
Na zahradu se dostanete z pravé boční strany.
Pěšky jste do 10 minut v Lidlu a v centru. Ve městě je 8 500 obyvatel a kompletní občanská vybavenost. Město Bystřice p.H. má strategickou polohu v dostupné vzdálenosti do větších měst, 20 km do Přerova, 20 km do Hranic na Moravě, 27 km do Zlína, 28 km do Kroměříže a 28 km do Valašského Meziříčí. Energetický průkaz je v přípravě, a proto zatím uvádím G. Můžete volat i tel: 778 007 161. Doporučuji prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bystřici pod Hostýnem.