Prodej rodinného domu, Mikulovice, Školní, 193 m2

Školní, Mikulovice

7 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 35 743 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠkolní, Mikulovice
ID00118
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná193 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1295 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Mikulovicích

Popis

Rádi bychom Vám exkluzivně nabídli ke koupi rodinnou vilu necelých 6 Km od Pardubic v obci Mikulovice.
Stavba z roku 1963 s užitnou plochou 193 m2 stojí na pozemku o celkové rozloze 1295 m2.
Na zahradě s mnoha vzrostlými, ovocnými a okrasnými stromy stojí 42 m2 velký vyhřívaný skleník, který lze využít na pěstování zeleniny.
Nabízí se i možnost, ze skleníku udělat krásnou zimní zahradu, kde budete moci po celý rok relaxovat uprostřed zelené oázy. Na tuto variantu vytvořil pan architekt vizualizaci.

Tato nemovitost má velký potenciál z hlediska jejího využití.
Pro investory může být zajímavé, vybudovat zde tři bytové jednotky a ke každé z nich samostatný vchod a parkovací místo.

Samozřejmě se nabízí i varianta krásného bydlení pro rodinu s dětmi, nebo propojit bydlení s podnikáním a přístavbu v přízemí využít na příklad pro lékařskou ordinaci, služby, kancelář, pracovnu,…

První patro disponuje prostorným zádveřím s šatnou, do kterého je vstup z venkovního schodiště. Dále zde najdete samostatnou kuchyň s kuchyňskou linkou a jídelním stolem, obývací pokoj, ložnici, koupelnu, součástí které je umyvadlo, sprchový kout a toaleta.
Po schodišti vystoupáte do patra, kde jsou dvě ložnice s šatnou, toaleta a příprava pro druhou kuchyň, či koupelnu.
Z chodby v patře je vstup na 11 m2 velkou zasklenou terasu.

K domu je přistavěna bytová jednotka s dispozicí 2+1 se samostatným, bezbariérový vchodem přes prosklenou verandu. Dále garáž s jedním parkovacím místem a další dvě parkovací místa jsou na zpevněných plochách před domem.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, voda, kanalizace, elektrika, plyn. Vytápění zajištěno kamny na tuhá paliva a plynovým kotlem. Bojler na ohřev vody.
V celém domě jsou špaletová okna a předokenní rolety.

Měsíční zálohy na energie činí v této době 2 800,-Kč za plyn, 1 200,-Kč za elektriku.

Předností tohoto místa je dojezdová vzdálenost 6 km do Pardubic a 5 km do Chrudimi. Využít lze i MHD, či cyklostezku.
V místě je dostatečná občanská vybavenost, mateřská školka, základní škola, restaurace, potraviny, pekař, fotbalové hřiště.

V případě Vašeho zájmu, se s Vámi ráda potkám na prohlídce domu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mikulovicích (okr. Pardubice).