Pronájem bytu 3+kk, Olomouc - Nové Sady, Rooseveltova, 60 m2 (ID: 1292384)

Rooseveltova, Olomouc, Nové Sady

19 900 Kč
/za měsíc
+ 500,-Kč služby, + 700,-Kč voda, +1500,-Kč elektřina, + 2 000,-Kč plyn, + 2 000,-Kč možnost parkování ve vnitrobloku za 1500,-Kč + DPH, + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRooseveltova, Olomouc, Nové Sady
ID02430
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná60 m2
Patro1. z 3
VybavenoČástečně
Druh objektuRohový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Olomouci

Popis

Vážení klienti, dovolujeme si Vám nabídnout byt k pronájmu v nově zrekonstruované vile v Olomouci na Rooseveltově ulici. Byt je dispozičně řešený jako 3+kk a je umístěn v 1.NP vily s dlouhou historií, kdy architektonické přednosti této budovy byly obnoveny současným majitelem.
Při rekonstrukci bylo dbáno na použití nejkvalitnějších materiálů od renomovaných výrobců. Byt disponuje zádveřím s botníkem a designovým nástěnným zrcadlem, které plynule navazuje na otevřenou předsíň, která dále ústí do hlavní obývací místnosti s kuchyňským koutem.
Z předsíně jsou přístupné obě obytné místnosti a koupelna. Kuchyňská linka nabízí vestavěné spotřebiče Siemens (myčka, chladnička s mrazničkou, elektrická trouba, sklokeramická varná deska), kamennou pracovní plochu a systém úložných prostor. Veškerý statický nábytek je vyroben z masivního lakovaného a dále variantně upravovaného dřeva, stejně tak jako podlahy v obytných místnostech vyjma předsíně a koupelny, kde je položena dlažba.
Okna jsou osazena dřevěnými trojskly se sítěmi proti hmyzu a zatemňovacími látkovými roletami. Ložnice je vybavena vestavěnou skříní s posuvnými dveřmi.
Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem umístěným z zástěně v koupelně, topení je řešeno plynovým kotlem a ovládáno termostatem v každé místnosti. Koupelna disponuje taktéž elektrickým podlahovým topením.
Internet je již součástí úhrady za služby, variantně lze nekalkulovat, v případě, že by zájemce preferoval zajištění připojení dle vlastních preferencí.

Pronajímatel má zájem o dlouhodobou spolupráci s nájemcem. Byt lze taktéž pojmout jako manažerské bydlení ve smyslu pronájmu právnickému subjektu, kdy lze započíst náklad včetně daňové části.
Vratná kauce je stanovena na 45 000,-Kč, provize RK činí jedno nájemné + DPH.
Prohlídky jsou možné sjednat od 1.6. 2024.

V případě zájmu o více informací či sjednání prohlídky bytu v této unikátní vile, prosíme kontaktuje realitního makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Olomouci.