Prodej bytu 3+1, Litvínov - Horní Litvínov, B. Němcové, 65 m2

B. Němcové, Horní Litvínov

1 396 800 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 6 657 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaB. Němcové, Horní Litvínov
ID185-NP02266
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná67 m2
Patro8. z 8
VlastnictvíDružstevní
Plocha budovy319 m2
Podlahová plocha65 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
TelekomunikaceSatelit
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Převod do OV

Origo partneři v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivní nabídka pěkného DR bytu Bytového družstva Lázeňský vrch 822, ul. B.Němcové v Litvínově. Jedná se o jednovchodový zateplený dům s výtahem s dvěma vchody - z přední části u schránek po schodišti, zadní vchod je bezbarierový. Byt s dispozicí 3+1 s velkou podélnou lodžií přes dva pokoje je umístěn v posledním 7. patře ( 8. NP ), což je výhodou pro ty, kteří vyhledávají v bytě klid. Plocha bytu s lodžií je 65,79 m2, k bytu náleží i sklepní kóje a komora naproti bytu na chodbě.
Bytové družstvo Lázeňský vrch 822 vlastní pouze tento dům, dobře se o něj a o své družstevníky stará. Byt je čistě udržovaný, světlý a teplý. Díky západní orientaci lodžie a jižní orientaci kuchyně má byt dostatek slunečního svitu. Zateplení domu zajišťuje nižší náklady na vytápění, je dálkové.
Náklady na bydlení bez elektřiny a plynu činí 4.125,- Kč.
Lokalita je klidná, mimo hlavní komunikace, mezi domy je v ulici dlouhé velké parkoviště, nedaleko je nákupní středisko Máj, restaurace, ZŠ,MŠ, MHD, zdravotní středisko i zastávka tramvaje. I děti zde mají své místečko, jsou tu prolézačky a dostatek zatravněné plochy na hraní.

Byt je určen pro ty, kteří vyhledávají klidné bydlení dál od silnice s krátkou vzdáleností do centra, kde je ale vše na dosah.
Pro domuvení prohlídky zavolejte makléře nabídky a domluvte si nezávaznou prohlídku ještě dnes. Pracujeme nonstop, Realitní kancelář RE/MAX Non stop.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Litvínově.