Prodej rodinného domu, Zaječí, Požární, 221 m2

Požární, Zaječí

Cena na vyžádání

volejte makléři, + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPožární, Zaječí
ID00320
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná221 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha221 m2
Plocha nemovitosti2494 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Zaječí

Popis

Rodinný, samostatně stojící dům je situován do malebného prostředí Jížní Moravy v obci Zaječí, okr. Břeclav. Nemovitost svým umístěním nabízí velice atraktivní výhledy od širokého okolí až k masivu Pálavských vrchů, nedaleko Novomlýnských nádrží. Velký pozemek až 2494 m2 s výhledem na vinice a do krajiny poskytne dostatek soukromí. Tento dům je jedinečný, interiér domu je moderní a prostorný. Velká zahrada, obklopení vinicí a terasa Vám poskytne množství vyžití. Cyklostezky zde mají několik tras. Zde můžete zažít spojení relaxace i aktivního života.

Rodinný přízemní dům má atypický tvar, s dispozicí 5+kk, garáž, nepodsklepený, velká pochozí půda nad celým domem

Dispozice:
Vstupní chodba, ze které se vchází do velkého obývacího pokoje s krbem, kuchyní a jídelnou, dále 4 x ložnice, 2 x koupelna s vanou, sprchovým koutem, garáž.

Vytápění podlahové elektrické, krbová kamna, plastová okna převážně francouzská, střecha členitá, krtina z pálené tašky, vnitřní dveře obložkové, garážová vrata LOMAX, podlaha kombinovaná, dlažba a vinyl s imitací dřeva. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, dveře SAPELLI, plastová okna PRAMOS s trojskly.

Součástí pozemku je vinice, cca 220 ks hlav vinné révy.

Objekt je napojena na elektřinu, vodu a kanalizaci.

Dům se nachází 5 min. od obchodu a autobusové zastávky.
V obci veškerá vybavenost, škola a školka.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zaječí.