Prodej rodinného domu, Puerto Jiménez, Kostarika, 100 m2

Puerto Jiménez, Kostarika

3 473 674 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaPuerto Jiménez, Kostarika
ID0314-NP00141
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuSamota
Plocha nemovitosti868 m2

Origo partneři

Popis

Beach House se nachází v krásném městečku Sandalo, pouhých 15 minut od Puerto Jimenez, a nabízí nádherné prostředí pro pohodlné bydlení. Objekt se nachází v klidném prostředí a může se pochlubit několika atraktivními prvky.
Jedním z pozoruhodných aspektů domu jsou okolní ovocné stromy, které mu dodávají přírodní krásu a poskytují možnost vychutnat si čerstvé ovoce přímo u vás doma. Přítomnost těchto stromů přispívá k příjemné a přívětivé atmosféře.
K nemovitosti navíc patří dvorek, který poskytuje prostor pro venkovní aktivity, zahradničení nebo prostě relaxaci uprostřed přírody. Pro zajištění bezpečnosti a soukromí je dům obehnán ocelovým plotem. Tento prvek dodává obyvatelům další vrstvu ochrany a klidu.

Jednou z výhod tohoto domu je, že se prodává plně vybavený. To znamená, že se nebudete muset starat o nákup nebo zařizování nábytku a spotřebičů. Dům je dodáván s veškerým potřebným vybavením, takže proces nastěhování je pohodlný a bezproblémový.
Navíc je výhodná poloha domu, protože se nachází v blízkosti supermarketu.
Souhrnně řečeno, tento dům v Sandalo nabízí příjemné prostředí pro celoroční bydlení, sezónní rekreaci či k pronajímání turistům. Na pozemku jsou vzrostlé ovocné stromy, upravená zahrada a pohodlí s domem, který je plně vybaven. Blízkost supermarketu je další výhoda tohoto místa.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.