Prodej rodinného domu, Milovice, 225 m2

Milovice

14 153 000 Kč
/za nemovitost
lze financovat hypotečním úvěrem, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 67 449 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMilovice
ID00014
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná348 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha225 m2
Plocha nemovitosti902 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Milovicích

Popis

O tomto domě na jižní Moravě můžu bez nadsázky prohlásit, že vám zvládne splácet hypotéku levou zadní!

...díky menšímu apartmánovému domu, který současní majitelé v roce 2013 postavili v zadní části pozemku a vysoké poptávce po ubytování na jižní Moravě vám tyto dva apartmány o kapacitě 8 lůžek dokáží bez problémů splácet vaši hypotéku a vy tak můžete bydlet prakticky zdarma. A tohle o sobě nemůže prohlásit prakticky žádný jiný rodinný dům! Za to dám ruku do ohně.

Navíc díky svému umístění v zadní části pozemku vás ubytovaní hosté nebudou prakticky vůbec nijak omezovat ve vašem bydlení. Při zcela realistické obsazenosti 45 %/rok a ceně za lůžko 500 Kč vám tyto dva apartmány dokáží ročně generovat 657 000 Kč, tj. 54 750 Kč/měsíc.

Díky vřelému přístupu současných majitelů, vyhledávané lokalitě a krásně připravených pokojů jezdí do ubytování většina hostů opakovaně.

Rodinný dům v přední části je dvoupodlažní + podsklepený prostor. Dispozičně se jedná o 5+KK o čisté podlahové ploše 151 m2 + balkon, garáž, veranda a sklepy. Na nedostatek prostoru si zde stěžovat určitě nebudete. V roce 2018 proběhla v 1. podlaží kompletní rekonstrukce. Dům je samozřejmě připojen na všechny inženýrské sítě (elektřina, vodovod i kanalizace). Pokud vás zajímá více technických informací jak o rodinném domě, tak o apartmánovém domě najdete je na webu dummilovice.cz

Obec Milovice jsou ideálním výchozím bodem pro návštěvu blízkého města Mikulov, známého svou malebnou zámeckou zahradou, vinařskou kulturou a v posledních letech i výbornou gastronomií.

Pro milovníky historie je v dosažitelné vzdálenosti zámek Lednice, zapsaný na seznamu UNESCO, se svými romantickými zahradami a unikátní architekturou. Pro odpočinek a relaxaci můžete navštívit oblíbený aquapark Aqualand Moravia , který je od Milovic vzdálený jen 20 min. autem.

Milovice jsou vynikajícím výchozím bodem pro milovníky cyklistiky. Můžete si vybrat pálavskou trasu a vyrazit do nedalekého Pavlova, pak dále pokračovat do Dolních a Horních Věstonic či do Klentnice. Další variantou je zamířit na kole k Lednicko-valtickému areálu, nebo objet celou nádrž Nové Mlýny. Krásných cyklotras zde najdete nespočet.

Pro více informací a domluvení prohlídky těchto dvou domů mě neváhejte kontaktovat, nebo navštivte webovou stránku dummilovice.cz

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Milovicích (okr. Břeclav).