Prodej rodinného domu, Kostomlaty pod Milešovkou, Husova, 240 m2 (ID: 1291953)

Husova, Kostomlaty pod Milešovkou

3 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 18 825 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHusova, Kostomlaty pod Milešovkou
ID00131
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná240 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1343 m2
Garáž

Origo partneři v Kostomlatech pod Milešovkou

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné lokalitě Kostomlat pod Milešovkou.

Tento tradiční patrový dům s dispozicí 5+1 má svůj vlastní nezaměnitelný šarm, který vychází z dlouholeté historie a péče majitelů.

Při vstupu do domu vás přivítá prostorná vstupní chodba, kuchyň s nádechem minulosti, útulný obývací pokoj, ložnice , koupelna a další pokoj, který může posloužit k různým účelům. Dvě další ložnice se nacházejí v patře, což dává domovu rodinnou atmosféru.
Nemovitost nabízí také praktický sklep, který poslouží jako úložný prostor nebo technická místnost. Vytápění je zajištěno prostřednictvím plynového kotle napojeného na ústřední topení.
Zvláštními výhodami tohoto domu jsou vlastní studna, garáž s montážní jámou a prostorná dílna, která osloví zejména kutily a řemeslníky. Okolní zahrada je plná ovocných stromů a poskytuje ideální místo nejen pro pěstování plodin, ale také pro klidný odpočinek. Obrovský skleník potěší každého zahrádkáře.
Toto je jedinečná příležitost získat domov s autentickým charakterem a historií, který je připraven na novou kapitolu svého života.
V případě zájmu o prohlídku, nebo více informací, nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kostomlatech pod Milešovkou.