Prodej chaty, Oslov, 146 m2

Oslov

6 000 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 28 594 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOslov
ID00484
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná146 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1759 m2
Garáž

Origo partneři v Oslově

Popis

Krásná chata na krásném místě - chata v k.ú. Oslov, okres Písek, část obce Svatá Anna na vyvýšeném poloostrově vybíhajícím do řečiště Otavy v místě, kam již zasahuje hladina Orlické přehrady v naprosto klidném místě s přístupem pouze pro vlastníky pozemků, (je zde asi 10 chat). Z pozemku jsou výhledy na Orlickou nádrž. Od pozemku vede pěšinka až k hladině Orlické přehrady.

Chata je zděná s částečně prosklenými stěnami, kromě přízemí je obytné i celé podkroví. Objekt je částečně podsklepen, součástí přízemí je i garáž, v současné době využívaná jako sklad.

Stavba je zděná, střecha z pálených tašek. Ve sklepě je kotel na pevná paliva.

Pozemky jsou o celkové výměře 1.759 m2, z toho je zastavěná plocha 79 m2, zahrada (v KN vedená jako trvalý travní porost - louka) 508 m2, lesní pozemek 565 m2, orná půda 78 m2 a ostatní plochy 529 m2. Pozemky mají dobrou dostupnost - až za závoru, která uzavírá chatovou oblast pro cizí návštěvníky, je asfaltová cesta, poslední kousek k pozemkům je po zpevněné cestě.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Oslově.