Prodej rodinného domu, Hrušovany nad Jevišovkou, Severní, 124 m2 (ID: 1291627)

Severní, Hrušovany nad Jevišovkou

9 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 891 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSeverní, Hrušovany nad Jevišovkou
ID03789
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná132 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy158 m2
Podlahová plocha124 m2
Plocha nemovitosti1077 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa
Parkování
Bazén

Origo partneři v Hrušovanech nad Jevišovkou

Popis

Hledáte nové pěkné bydlení?
Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme prodej RD 4+1 s terasou a venkovním bazénem ve městě Hrušovany nad Jevišovkou, v klidné nové ulici, v zástavbě rodinných domků.

Hrušovany nad Jevišovkou jsou přirozeným centrem části Jihomoravského příhraničí, v okrese Znojmo. Nacházejí se 26 km východně od Znojma, 12 km od hranic s Rakouskem, na řece Jevišovce nedaleko jejího ústí do Dyje. Žije zde přibližně 3.500 obyvatel. Ve městě najdete mateřskou školu, základní a základní uměleckou školu, síť služeb, městskou knihovnu, úřady potřebné pro občany, letní kino, rehabilitační centrum s krytým bazénem, skatepark a další občanskou vybavenost. Je dostupná jak autobusová tak vlaková doprava.

Jedná se o samostatně stojící dům 4+1 s terasou, se samostatně stojící garáží, přístřeškem pro letní venkovní posezení s grilem, se třemi parkovacími místy před domem na vlastním pozemku, okrasnou zahradou a venkovním zastřešeným bazénem. Pozemek je rovinatý a oplocený.
Zastavěná plocha 158 m2, celková plocha 1077 m2.

Dům poskytuje pohodlné a příjemné komfortní bydlení odpovídající současným standardům.

Dům je typu bungalov s valbovou střechou, s krytinou skládané tašky.
Dům je jednopodlažní, vystavěný na betonové desce a není podsklepený. Je v půdorysu nepravidelného tvaru, nosné svislé prvky jsou vyzděné z cihel, základy jsou betonové, vnitřní omítky jsou vápenné štukové opatřené malbou, venkovní fasáda je tvořená zateplovacím systémem s tenkovrstvou omítkou nebo cihelným obkladem.
Okna – plastová s izolačním sklem, interiérové dveře – dýhované s obložkovou zárubní, podlahy – dlažba, dřevěná podlaha, vytápění – ústřední teplovodní s elektrokotlem, ohřev teplé vody – el. Zásobník. V domě najdete koupelnu s vanou, 2x toaleta.
Kuchyně s jídelnou je vybavená kuchyňskou linkou s elektrospotřebiči.
Kolaudace domu - r. 2008.

Dům je k dispozici ihned.

Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a poradní servis (PENB) je u nás samozřejmostí.
Financování možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s jejich vyřízením Vám rádi pomůžeme.

S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě G, což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.

Podrobnější informace v RK. Prohlídka je možná po domluvě s uvedeným makléřem.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií.
Doporučujeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!