Prodej pozemku pro bydlení, Kutná Hora, 805 m2

Kutná Hora, Malín

3 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 680 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKutná Hora, Malín
ID22310
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti805 m2
Elektřina400V
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV

Origo partneři v Kutné Hoře

Úklidové služby

Popis

Hledáte klidné místo pro bydlení v blízkosti Kutné Hory, ale zároveň s dostupnou infrastrukturou a spoustou možností pro volný čas? Pak je Malín ideální volbou pro vás!

Exkluzivně prodáváme jednotlivé stavební parcely, na kterých je možné postavit vždy jeden prostorný rodinný dům.

Doprava: Do Malína se snadno dostanete autem i autobusem z Kutné Hory a dalších okolních měst. V blízkosti se nachází silnice I/38, takže i cesta do Kolína nebo Prahy je rychlá a pohodlná. Vlakové nádraží Kutná Hora je vzdáleno pouhé dva kilometry, zatímco to kolínské jen 10 minut autem.

Obchody a služby: V Malíně naleznete základní obchod s potravinami a útulnou hospůdku. Další obchody, supermarkety, lékárny i školy se nacházejí v Kutné Hoře, která je vzdálená jen 3 km. Např. obchodní zóna s Kauflandem, Albertem a dalšími obchody je 4 minuty autem daleko. Kromě supermarketů zde najdeme i Okay elektro, Deichmann, Pepco, Kik a brzo má přibýt i Lidl. Velký supermarket Tesco je jen o kousíček dál.

Vzdělávání: Pro nejmenší je v Malíně mateřská škola, základní škola a gymnázium se pak nacházejí v Kutné Hoře.

Volný čas: V okolí Malína se nachází mnoho mnoho cest ideálních pro procházky a cyklistiku. Hned za rohem od nabízených parcel nalezneme malínské fotbalové hřiště. A o další vyžití se postará kulturně bohatá Kutná Hora nebo blízký zámek Kačina s jeho pravidelným vinobraním, ale i mnoha dalšími akcemi.

Přípojky sítí přípravuje developer v následujícím rozsahu: elektřina 3x25A, vodovod a kanalizace.

Povodňová zóna č. 2 – nízké riziko povodně.

Enesta Reality s.r.o. je franšízantem společnosti Reality Proradost s.r.o.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kutné Hoře.