Prodej komerční nemovitosti, Opatovice nad Labem, 2000 m2

Opatovice nad Labem

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaOpatovice nad Labem
ID241775
StavbaSmíšená
Stav objektuProjekt
Plocha užitná2000 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Opatovicích nad Labem

Popis

Nabízíme Vám k prodeji pozemek - 2000m² vhodný pro výstavbu např. zařízení pro veřejné stravování a ubytování, stavby a zařízení pro administrativu a veřejnou správu, stavby pro zařízení a služby motoristům, stavby pro zařízení a plochy výrobních služeb a skladů případně drobné výroby a podobně. K dispozici je stanovisko orgánu územního plánování. Skvělá lokalita.

Nyní jsou na pozemku umístěny lodní kontejnery - skladové prostory 330m². Sklady jsou možné vybudovat i do patra, nebo mít v patře např. kanceláře. Pozemek je možné prodat samostatně - bez kontejnerů.
Pozemek má samostatnou příjezdovou komunikaci, lze ho celý oplotit a uzavřít. Dostatek parkovacích míst. Na pozemku je kanalizace a elektřina. Vodu lze zajistit vybudováním studny.
Lze také odprodat pouze část pozemku. Vhodné jako investice.
Pro více informací volejte makléře.

Pozemek je v blízkosti sjezdu z dálnice D11.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Opatovicích nad Labem.