Prodej pozemku pro bydlení, Zdiby, Buková, 1316 m2

Buková, Zdiby

9 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaBuková, Zdiby
ID21114
Plocha nemovitosti1316 m2

Origo partneři v Zdibech

Úklidové služby

Popis

V Exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji stavební pozemek o velikosti 1.316m2 v obci Zdiby - Brnky. Na pozemku je starší zděný rodinný dům, který je možné zrekonstruovat, rozšířit nebo nechat zbourat a na jeho místě si postavit Váš nový vysněný rodinný dům.
Dispozice stávajícího domu: vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice, kuchyň, koupelna s toaletou a sprchovým koutem. Dům je podsklepený a v suterénu najdeme prostornou garáž s kotlem a bojlerem, dílnou a skladem.
Tato parcela a dům jsou napojeny na všechny inženýrské sítě, včetně vlastní studny.
Pozemek je mírně svažitý se vzrostlými stromy a je umístěn v klidné části obce s krásným výhledem na okolní zeleň. Lokalita je původně chatová a rekreační oblast, která se za posledních několik let mění spíše v zástavbu s rodinnými domy.

Brnky jsou vesnice ležící ve Středočeském kraji, v okrese Praha-východ a spadá pod obec Zdiby, od které leží asi 1,5 km jihozápadním směrem.

Obec Zdiby leží v nadmořské výšce 295 m n.m., přibližně 9 km severně od centra hlavního města Prahy. Těsně sousedí s pražskou městskou částí Praha 8 - Dolní Chabry.

V současnosti rozsáhlé území obce vzniklo spojením historických sídel Zdiby, Veltěž, Přemyšlení a Brnky a několika chatových oblastí, pozvolna se měnících v obytné čtvrti. Krajina úrodných polí se směrem k západu svažuje malebnými srázy až k vltavským břehům.

Mezi přírodní památky této obce můžeme zařadit Kaňon Vltavy u Sedlce (pod osadou Brnky) se skalou Špička, který je součástí rozsáhlejší stejnojmenné evropsky významné lokality. Mezi další přírodní krásy patří přírodní park Dolní Povltaví a údolí Přemyšlenského potoka (Šulkovna) s Černou skalou.

V obci a blízkém okolí je možnost řady pěkných procházek i tras pro jízdu na kole.

Centrem obce je část Veltěž, kde je umístěn obecní úřad, škola, budovy mateřské školky, hasičská zbrojnice, sokolovna i fotbalové hřiště.

Jedna z mála historických dominant, barokní kostel Povýšení sv. Kříže se nachází v katastrální části Zdiby a je nepřehlédnutelným prvkem při příjezdu do naší obce.

Sokolovna však neslouží jen sportu, ale odehrávají se zde i pravidelné plesy, divadelní představení a prodejní akce. Nedávno byla také obnovena stará tradice ochotnického hnutí, a tak Sokol Veltěž má opět vlastní ochotnický soubor. Ochotníci Zdiby hrají divadlo, zpívají a koncertují, například při vánočních akcích. Rovněž se jim podařilo obnovit již dávno zaniklou tradici masopustních obchůzek a každoročně také připravují zdibské posvícení.

DOPRAVA
Veřejnou hromadnou dopravu v obci zajišťuje Pražská integrovná doprava, tzn. že pro ni platí pravidla a jízdné pražské dopravy.

Pro bližší informace kontaktujte makléře a budeme se těšit na naše setkání na nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zdibech.