Pronájem bytu 2+kk, Brno, Královopolská, 50 m2

Královopolská, Brno

17 800 Kč
/za měsíc
+ 4 850 Kč energie
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKrálovopolská, Brno
ID41
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná50 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Terasa s dechberoucím výhledem. Světlý prostor s praktickou šatnou. Kompletně vybavený. Výborná poloha nedaleko centra. A navíc kryté parkovací stání.

Představujeme vám byt s dispozicí 2+kk o velikosti 50 m², který je právě k pronájmu. Nachází se ve 3. NP cihlového domu bez výtahu na ulici Královopolská v Brně–Žabovřeskách. Je kompletně vybavený, takže se můžete bez dalších starostí ihned nastěhovat.

Byt je zařízen nábytkem na míru, který je koncipovaný tak, aby poskytoval dostatek prostoru, pohodlí i skladovacího místa. Díky šatně a vestavěným skříním v chodbě uložíte vše, co potřebujete. K bytu navíc patří dobře zabezpečený sklep, kam můžete v klidu uschovat třeba jízdní kola.

Co je velkou předností bytu, je panoramatický výhled na celé Žabovřesky a Wilsonův les. Užívat si jej můžete z kteréhokoliv okna bytu, stejně jako z terasy velké 5 m², kde najdete posezení. Terasa i celý byt jsou orientované na východ, takže je tu po celý den velmi příjemně.

Hodit se vám bude také kryté parkovací stání v garážích v suterénu, kde pohodlně zaparkujete své auto.

Bytový dům byl postaven v roce 2015 a je ve velmi dobrém stavu. Má pouze 9 bytových jednotek a na patře sousedí s jediným bytem, což zaručuje dostatek soukromí a klid.

Díky dobré dostupnosti do centra i na dálnici D1 budete všude za chvíli. Ve vzdálenosti pouhých 3 minut chůze pak najdete vše od supermarketu, lékárny, polikliniky, restaurací, obchodů či několika zastávek MHD.

Byt je vhodný pro jednotlivce či pár. Máte-li zájem si byt prohlédnout nebo vás zajímá více informací, ozvěte se našemu makléři.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.