Prodej bytu 3+1, Prostějov, Olomoucká, 72 m2 (ID: 1290657)

Olomoucká, Prostějov

3 680 000 Kč
/za nemovitost
+ provize, právní servis
Hypotéka od 17 538 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOlomoucká, Prostějov
ID000624
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná72 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie

Origo partneři v Prostějově

Popis

Hledáte byt, který vám nabídne opravdu dostatek prostoru, světla a navíc je po velmi zdařilé rekonstrukci? Pokud ano, mohla by Vás zaujmout tato nabídka.
Dispozice bytové jednotky 3+1 se rozkládá na 72 m2 a nachází se ve druhém nadzemním podlaží revitalizovaného cihlového domu. K bytu náleží lodžie a prostorný zděný sklep.
Součástí rekonstrukce jednotky byla změna dispozice na 3kk, nové rozvody elektřiny, vody, výměna kuchyňské linky včetně spotřebičů, výměna a renovace podlah, výměna umakartového jádra za zděné, obložení koupelny, WC a výměna elektrického bojleru na ohřev vody. Vám tedy zbývá pouze sbalit kufry a můžete se rovnou stěhovat.
Byt vás na první dojem překvapí svoji vzdušností a světlostí. V prostorném obývacím pokoji propojeném s kuchyňským koutem můžete relaxovat a trávit čas se svoji rodinou. Bonusem je také zbudovaná příčka v jednom z pokojů, kterou byl vytvořen prostor pro pracovní kout nebo popřípadě šatnu. O dostatek úložných prostor se také postará vestavná skříň ve vstupní chodbě.
Veškeré pokoje tohoto bytu jsou neprůchozí což zajišťuje dostatek soukromí.
V této době jsou plusem nízké měsíční náklady do SVJ, které činí 3790,- + zálohy na elektřinu dle vlastní spotřeby. 

Lokalita výborná, vše, co potřebujete, zde máte v pěším dosahu, školu, školku, obchodní centra, park a také nájezd na rychlostní silnici D46 směr Olomouc a Brno. Byt je v osobním vlastnictví, můžete ho financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám v případě zájmu rádi pomůžeme.
Neváhejte a kontaktujte mne ohledně prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Prostějově.