Prodej rodinného domu, Broumov - Benešov, 65 m2

Benešov

1 790 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 8 531 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBenešov
ID22494
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná65 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy94 m2
Podlahová plocha65 m2
Plocha nemovitosti633 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceNeupravená
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Broumově

Popis

Tento dům s velikým potenciálem a pěknou lokalitou čeká na nové majitele, kteří ho promění v útulný domov nebo místo pro svoji rekreaci nebo pro investory, kteří mohou využít výhodnou polohu tohoto domu. Nabízíme k prodeji starší cihlový rodinný dům s obytnou plochou 65,5 m2 s dílnou a nově postavenou garáží. K domu náleží zahrada o velikosti 633 m2. Dispozičně řešen jako 2+1, dále disponuje velkými půdními prostory, které nabízí možnost vybudování dalších místností podle vašich představ a potřeb. Zde je přímý vstup na prostornou terasu, která poskytuje nádherný výhled na Sněžku a okolí.
K dispozici jsou kamna na dřevo a brikety, které poskytují teplou a příjemnou atmosféru během chladných měsíců. Kromě toho je možné využít i přímotopy pro rychlé a efektivní vytápění. Na pozemku se rovněž nachází nově vybudovaná stavba garáže s plochou 20,75 m2, dokončená v roce 2020.
Benešov u Broumova je krásná krajina, která nabízí kombinaci malebné přírody a historie. Nedaleko se nachází Broumov, historické město s bohatou historií a architekturou. Zde můžete navštívit Broumovský klášter, který je jedním z hlavních historických a kulturních památek Královéhradeckého kraje.
Okolí Benešova u Broumova je ideální pro milovníky přírody, aktivního odpočinku a sportu. Necelé 3 km od domu se nachází nově vybudovaný sportovní areál Koupálo Janovičky, kde můžete využít bazén s písečnou pláží, víceúčelové hřiště, pumptrack pro bikery, minirampu a jiné. Koupálo Janovičky nabízí širokou škálu kulturních akcí po celý rok. V zimním období můžete využít oblíbený Ski areál Janovičky, který nabízí přes kilometr upravovaných sjezdovek vhodných, jak pro rodiny s dětmi, tak i pro zkušenější lyžaře. Přírodní scenérie s kopci, lesy a potoky nabízí nekonečné možnosti pro pěší turistiku, cykloturistiku a horskou turistiku. Pro milovníky adrenalinových sportů je zde možnost horolezectví na Broumovských stěnách nebo v Adršpašských skalách.
Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Nemovitost lze financovat hypotéčním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Broumově (okr. Náchod).