Prodej rodinného domu, Kamenice, Ohradní, 165 m2

Ohradní, Kamenice

13 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 64 337 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOhradní, Kamenice
ID01526
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná165 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti343 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Kamenici

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám prodej rohového, řadového rodinného domu s dispozicí 4+kk o celkové užitné ploše 165 m2 v Kamenici, ulice Ohradní, okres Praha-východ. Celková plocha pozemku je 343 m2. V přízemí domu se nachází vstupní hala s vestavěným nábytkem na míru, velmi prostorná garáž s přímým výstupem na zadní část zahrady s garážovými vraty na dálkové ovládání. Z haly je vstup do velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, jehož součástí je nadstandardní kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči a kamennou pracovní deskou. Součástí obývacího pokoje je krb s krbovou vložkou. Z této místnosti je přímý vstup francouzskými dveřmi na prostornou terasu s pergolou a výsuvnou markýzou. Dále se v přízemí nachází koupelna s masážní sprchou, samostatné WC a šatna. Po schodišti vystoupáte do patra domu, kde z chodby je vstup do ložnice, která je vybavena velkou, osvětlenou vestavnou skříní na míru a manželskou postelí. Dále se v patře domu nalézá dětský pokoj s vestavným nábytkem na míru se vstupem na prostornou terasu a velká pracovna s nábytkem na míru. Z chodby v patře je dále vstup do velké koupelny s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Na všech oknech jsou venkovní rolety a vnitřní žaluzie. V přízemí domu je podlahové topení a v patře domu je klimatizace. Celý dům je chráněn elektronickým zabezpečovacím zařízením.

Na zahradě domu jsou vzrostlé stromy, díky kterým je na zahradě naprosté soukromí. Součástí krásné zahrady je zahradní domek na nářadí a dětská prolézačka.

V pěší dostupnosti je veškerá infrastruktura, včetně škol, školek, obchodů, zdravotnických zařízení a kulturní středisko.
Velmi klidná lokalita, obklopená přírodou s výbornou dostupností centra Prahy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kamenici (okr. Praha-východ).