Pronájem kanceláře, Prostějov, nám. Edmunda Husserla, 14 m2

nám. Edmunda Husserla, Prostějov

4 350 Kč
/za měsíc
+ provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresanám. Edmunda Husserla, Prostějov
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná14 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce

Origo partneři v Prostějově

Popis

Nabízíme k pronájmu kancelář v lokalitě nám. E.Husserla v Prostějově, ve dvorním traktu, dům po revitalizaci, kancelář ve velmi dobrém a pěkném stavu, zařízená (bez stolu a sedačky). Plocha 14 m2. Kancelář je vybavena tepelným čerpadlem, které slouží v zimním období k otopu a v letním jako klimatizace. K dispozici je kuchyňka a WC. Vodné a stočné v kuchyňce a na WC je již zohledněno v ceně nájmu. Do kanceláře může být zaveden neomezený vysokorychlostní internet za poplatek 150,- Kč měsíčně pro libovolný počet počítačů.
Cena měsíčního nájmu je 3.500,- Kč. Zálohy na elektřinu činí 700,- Kč/měs. Celkové nájemné plus všechny poplatky i s internetem činí 4.350,- Kč/měs.
Kancelář je vhodná pro notáře, advokáty, daňové poradce, účetní, pojišťovací agenty, atd. Pro jejich případné klienty je dobrá dostupnost parkování na náměstí E.Husserla. Pro případné motorizované nájemce kanceláří je možné po dohodě parkování ve dvoře za měsíční poplatek 500,- Kč. Podnikání v centru města, přesto ve velice pěkném a tichém prostředí.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Prostějově.