Pronájem bytu 1+kk, Praha - Libeň, Kovářská, 20 m2

Kovářská, Praha, Libeň

13 500 Kč
/za měsíc
+ poplatky 1.900,-Kč + elektřina, + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKovářská, Praha, Libeň
IDS2541
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná20 m2
Patro6.
VybavenoAno
Druh objektuŘadový
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Výtah

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

ID zakázky: S2541

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu plně zařízený útulný byt 1+kk o celkové ploše 20m2 + velká komora přímo v patře vedle bytu, který je umístěn v 6 podlaží cihlového domu po renovace. Dům se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 9 - Libeň, Kovářská.

Byt sestává z obývacího pokoje s otevřeným prostorem a kuchyňským koutem (varná deska s troubou, velká lednice s mrazakem, mkrovlnna mikrovlnná trouba) který je vhodně umístěn v rohu místnosti a tím oddělen od zbylé části obývacího pokoje. V opačné straně pokoje najdete rozkládací sedací soupravu, velkou skříň, komodu. V předsíni se nachází vstup do koupelny s vanou.

Výborná dopravní dostupnost - stanice metra Českomoravská 2 minuty chůze. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost - kavárny, restaurace, obchody, školy, obchodní centr Galerie Harfa.

Byt je plně zařízen a připraven k nastěhování od 03.07.
Byt je maximálně pro 1 osobu.

Nájem: 13.500,-Kč + poplatky 1.900,-Kč + elektřina (cca 2.000,-Kč)
Kauce: 20.000,-Kč

Jelikož není známa energetická třída PENB, v souladu s novelou zákona 406/2000 uvádíme nejhorší energetickou třídu, tedy G.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!