Pronájem bytu 2+1, Prostějov, Dobrovského, 60 m2 (ID: 1289408)

Dobrovského, Prostějov

10 500 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDobrovského, Prostějov
IDR10003967
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná60 m2
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha60 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Prostějově

Popis

Pokud hledáte pěkný byt v blízkosti centra města a snadnou dostupností obchodů a služeb, nabízíme Vám pronájem bytu 2+1 s lodžií v 6.patře panelového domu v ulici Dobrovského. Dům je revitalizovaný s plastovými okny a novou fasádou a s novou střechou, okolí domu je pěkně upravené a výhodou je velké parkoviště u domu. Byt je je světlý a prostorný. Kuchyň s jídelním koutem je vybavena novou kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem, novou ledničkou a mikrovlnou troubou. V koupelně je vana, umývadlo a nová pračka. WC je samostatné, s malým umývadlem. V pokojích je nová vinylová podlaha, v kuchyni lino, v chodbě, v koupelně a na WC je dlažba. Všechny místnosti mají nové dveře. Z obývacího pokoje vybaveného novou obývací stěnou s televizí, je vstup na prostornou lodžii s pěkným výhledem. V bytě je komora a k bytu náleží sklep. K dispozici je společná kolárna a sušárna. PENB C.
Nájem je ve výši 10.500 Kč plus zálohy na energie dle počtu osob (cca 4.000 Kč). Kauce je ve výši dvou nájmů, poplatek RK ve výši jednoho nájmu.
Byt je volný od 1.6.2024.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Prostějově.